Лекар: Смешно е, че охраната носеше Баретата, а не лекари

  • 02 февруари 2013 13:41

  • 6569
  • 4
Лекар: Смешно е, че охраната носеше Баретата, а не лекари
©

Проф. Милан Миланов заяви по Нова телевизия, че Златомир Иванов все още е с опасност за живота. Предстои му операция на бедрото, което е раздробено в следствие на атентата срещу него пред Съдебната палата. Засегнати са тънкото и дебелото черво и пикочния мехур.

Коремните наранявания в медицински аспект са много сложни", заяви професорът, но не пожела да уточни повече подробности около състоянието на пациента. Той заяви, че според него не е коректно да го обсъжда, без да има съгласието на лекувания. Миланов направи паралел между състоянието на Благой Иванов - Багата, когато беше наръган с нож в сърцето, и това на Баретата, като каза, че и двата случая са тежки.

“Карайте ме там!”, казал Баретата на охранителите си като бил в съзнание.

“Смешно е, че охраната носеше Баретата, а не лекари”, възмути се Миланов. “Те специалисти ли са или ги е страх, че колегите ми ще го гръмнат?”, попита медикът. “Това го няма никъде в света”, добави той.

Гардовете на Иванов са изтласкали лекарите и не са им позволили да го качат в линейката. “Защо го носеше неговата охрана, която изтласка моите колеги, които могат професионално да си свършат работата?”, ядоса се Миланов.

Бившият директор на Национална служба “Полиция” генерал Васил Василев пък заяви в същото предаване, че атентатът срещу Баретата категорично е целял убийство. Според него подготовката на атентата е много добра, като се има предвид разкритията за няколко екипа, които да стрелят по мишената от няколко места.

“Не може да оставят без агентурано-оперативно наблюдение хора от такъв калибър без да бъдат агентурно покрити”, заяви той по отношение на работата на полицията.

Последвайте канала на

6569 4

Коментари 4

Добави коментар

2013.02.03 | 09:18

4
Тези доктори са ми смешни! През 2005 когато дядо ми получи удар, а ние живеем на по малко от 500 метра от болницата, докторите дойдоха чак след 40 минути. После класният ми покани някъв доктор в клас и той тръгна да ми разправя колко са били квалифицирани ала бала след това му казах кво мисля за докторите и ме изгониха от час и при директора чак ходих! Бойко Борисов излезе прав, щом са го осъдили на 1-а инстанция, той е трябвал да влезе в затвора веднага и така другите 2 инстанции няма се протакват с години!
(:

2013.02.03 | 09:14

3
Това беше онзи дребния с преправените костюми и скъпите пури..

2013.02.03 | 08:19

2
TI SLU6AI BOIKO I SHTE PROKOPSASH......

2013.02.02 | 23:32

1
E kakvo, ohranata lekari li da e nosila ??? 6to za zaglavie ???

Добави коментар

Водещи новини