Създадоха ваксина срещу алкохолизъм

  • 31 януари 2013 13:42

  • 8998
  • 1
Създадоха ваксина срещу алкохолизъм
©

Ваксината срещу алкохолизъм вече е факт. Това твърдят учени от Чили.

Според създателите на специалния серум, еднократно инжектиране с антиалкохолната ваксина в продължение на шест месеца предизвиква симптоми на тежък махмурлук след приемането дори на най-минимално количество алкохол.

Действието на ваксината е основано на спирането на синтеза на ключов белтък, който се смята, че е отговорен за развитието на алкохолната зависимост.

Започват тестове на серума върху лабораторни мишки, а през месец ноември в Индия ще бъдат проведени първите клинични изследвания. Ваксината може да се появи на пазара след две години.

Последвайте канала на

8998 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.10.13 | 20:20

1
Индиййците да не се напъват много 50те години български биолог химик токсиколог фармаколог е открил създал ваксина против цигарите алкохола действаща на 100%био продукт но системата е била такава една крива селска а и тютюня и ракиййта са доходен бизнес за цигарите е фалкон който и се пръска върху езика а за алкохола може да се влага в храни напитки най ефективен е приема със мляко и млечни продукти,човека съветваше туристите като ходите по планините не се хвърляте на гъбите да не прекалявате с билките не спете на места на които се намират близо до рудници мини уранови залежи когато наливате вода от извори които са над 700-800м.н.в да не са под селски стопанства фабрики заводи и да са по далече от такива места и най важното беше вярващ християнин

Добави коментар

Водещи новини