Сирия удря САЩ и Израел

  • 15 януари 2013 15:19

  • 18472
  • 39
Сирия удря САЩ и Израел
©

Армията на Сирия получи заповед да удари Израел и американски обекти в региона на Близкия Изток, предаде Интерфакс.


Нареждането е издадено от президента на близкоизточната страна Башар Асад и представлява план за действие, който трябва да бъде приложен ако държавният глава бъде убит. Според него Западът няма да се намеси в Сирия с военна операция, а смята за убие Асад, посочват ирански медии, цитирани от руската агенция.

Според саудитския в. Ватан Асад заедно със семейството живее на кораб в Средиземно море и слиза на сушата само в случай на крайна необходимост.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
18472 39

Коментари 39

Добави коментар
Той

2013.01.18 | 01:07

30
Тази американска измет, безочлива и нахална няма край. Искам да ги сринат със земята тези продажни боклуци!!! Русия, моляте избави ни от тези мъки, от тази серня световна !!! За тези, които незнаят ще кажа нещо - да прочетат в интернет за плана " ран-ът " и за отношението на евреите към християните !!! Това е достатъчно да ви паднат очите !

2013.02.02 | 21:28

39
Обикновения американски,израелски или сирийски гражданин няма никаква вина за случващото се. Те са хора като мен и теб който просто се опитват да оцелеят.Света се контролира от шепа банкери който решават кой каква съдба ще го сподели.Вижте топ 10 най-богатите фамилии във света и ще видите кой са главните виновници за случващото се.Точно тези хора финансират войните и докато вие мрете на фронта те си хапват хайвер в златни подноси.
33 слабоумен си

2013.01.20 | 10:18

38
Абе, смешник, освен че си неграмотен, пишеш и пълни глупости. Северен Виетнам - такава държава няма, откакто янките ядоха пердах там. Броят на севернокорейците пък е незначителен. Китайци, руснаци си имат квартали в големите градове, които са като градове държави - живеят по собствени правила. Голяма част от южните щати пък са заграбени от Мексико, така че южноамериканците, или по-точно латиноамериканците, могат да си живеят там колкото си искат. Когато в Европа джиесемите станаха като кибритени кутии, в САЩ все още използваха тухли четворки, а и мобилните комуникации навлязоха доста по-късно. Всички тия PC-та, телевизиори, електроники от десетки години не се правят в САЩ, а и най-големите открития в тази област са направени в Далечния Изток. А "марковата" ти кола е американска колкото и ти си американец. Янките са на светлинни години назад в автомобилостроенето. Справка - F1, WRC, рали "Дакар". Те затова си правят и собствени шампионати, които наричат "световни", защото никъде другаде не предат. Та наистина - безкрайна глупост може да се събере в един човешки мозък...
Don Boko

2013.01.20 | 10:18

37
a dano otepat usa pa da si se pregarneme sas matu6kata ni rusia i ba6tizata ni putin
brigante

2013.01.20 | 10:18

36
сащ ще си намерят майстора! всеки голям боец си намира гранд мастера! а след това няма да са сащ, а колонии! ако тези отрепки не се подкрепят взаимно с англия и израел - този триглав змей:) отдавна да му е отсечена главата! австралия не е към змеят гурянин:))))))))) нито турция и да не изброявам уж съюзниците им:) 'що не нападат иран? 'щото онези са синове на велики перси! с малко над милион мощна армия(бройката нямало значение в днешни дни хаха пълни глупости!) подкрепяни са от кремъл и китай, а и ислямските страни ще им окажат помощ може би...сащ винаги са действали подмолно и страхливо от далечина и с подкрепата на някои страни и все се намесват ако има ползичка както 2-та световна, която изобщо не е 2-ра а поредна световна! а колкото до технологиите им - те са създадени от цял свят! купуват ги с откраднатите ресурси на света! не хвалете подлогите на рогатия, за да не се превърнете в подлоги! нисши твари, гледайте си в сивото ежедневие и смешните си проблемчета и оставете нещата на мислещите глобално!
.

2013.01.19 | 22:32

35
Не помислихте ли друго... има няколко вероятности... Асад дава тази заповед защото не му пука след като умре "нека да стане мазало"... А пък друго Ако го думнат Асад тези които требва да изпълнят заповедта не го направят щото това е чисто самоубийство и ще подпали цяла световна война...ама като се замисля смъртта на Асад и подпалване на световна война е въпрос на време и ще е съвсем скоро жега става между държавите
простотия колкото вселената !!!((((

2013.01.17 | 21:06

29
В този новинарски сайт явно се изявяват повече отрепките ! До всички, които плюят САЩ : 1. Учудващо е защо цял свят се стреми да отиде там да живее, да работи (дори и да не работи))) ??? Южно американци, европейци от неразвити бивши комунистически държави, развити и можещи азиатци, руснаци ...китайци... корейции ... ! Защо се пънат да живеят в щатите ???!!! ЗАЩО, според вас, посерковци, им е тая "шибана демокрация" ? 2. Защо този, цивилизования свят не се стреми да живее в Иран, Пакистан, Авганистан, Сирия, Северен Виетнам, Северна Корея, Беларус ... ???!!! ЗАЩО ?!!! 3. Ако имате малко, ама малко мозък (виж в тлковния речник за мозък, ум) вие, посерковци недоносени, недорасли, ще се запитате - а бе, аз на какво пиша в момента (РС), от къде идва технологията в света, интернета, GSMма ми, марковата ми кола, дрешките ми ... плазмата ми ... Дори и да идват от изредение анархии в т. 2, всичко е по закупени или крадени лицензи (справка-фалшивите маркови стоки по нашите и чужди митници) 4. Лисицата си казала че гроздето е кисело, защото е на високо ! 5. Анщайн е казал: Вселената и човешката глупост са безкрайни. Все пак за вселената не съм сигурен !
Джони

2013.01.19 | 22:31

34
Абе брат,чед ти ходил ли си някога в "прехвалените" ти Щати? Пък да си купиш нещо от тази "високотехнологична" държава? Ако да-забелязал ли си, че 99% от етикетите са "Made in China" Другия 1 процент са Виетнам, Мексико, Колумбия и т.н. Иначе са байрака на "демокрацията"....... Много са добри, ама на снимка ха-ха-ха.
Поредната черна психологическа операция на Сащ

2013.01.19 | 22:30

32
Най-големият жандарм и агресор отново опищява света, че щели да го нападат и то кой? Малка Сирия - на това аз му викам черна психологическа операция! Кажи че врагът ти има сестра-ку*рва, пък после го остави да доказва, че няма сестра! Така навремето правителството на Тони Блеър ИЗЛЪГА британците, че Саддам имал 30-минутна готовност да удари с ракетно оръжие с химически бойни глави, пък после това се оказа, че това е една най-обикновена лъжа и сега на Тони му викат Тони-Лъжецът (Blair the Liar). Британците не позволяват да ги правят на глупаци - за разлика от нас - Късопаметните Българи, чиито глави ни патят точно от това!
EVALA

2013.01.19 | 22:31

33
EVALA

2013.01.19 | 22:29

31
4ervenite zombita satanisti pak gi razdrusaha antiamerikanski blqnove

2013.01.17 | 21:06

28
blizaneto na mirizliviq zadnik na matu6kata im rusiq zdravo gi drogira ! hahahahahhaaha
I LOVE ISRAEL

2013.01.17 | 21:05

27
Благословение и Мир на Израел и Ерусалим.
HAIO

2013.01.17 | 10:07

26
Да вземат да ги изтрият от картата до като е време ,че после ще стане някоя беля! Почти винаги съм взимал страната на арабите защото им се мешат но от фанатизмът им последните години вече и на мен ми втръсна...успех на чифутите и янките !

Добави коментар

Водещи новини