ЕК: Симеон Дянков излъга за коледните надбавки

  • 10 януари 2013 16:36

  • 1430
  • 2
ЕК: Симеон Дянков излъга за коледните надбавки
©

Европейската комисия репликира финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи за коледните надбавки, като съобщи официално, че няма връзка между коледните надбавки и Кохезионния или структурните фондове.

Българският вицепремиер и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи наскоро направи редица публични изявления за решението да не се изплащат коледни надбавки на пенсионерите в края на 2012 г.

По този повод беше направена връзка със забавените плащания по линия на европейските структурни фондове, се казва в текста, разпространен от Брюксел.

Решенията във връзка със социалните плащания на пенсионерите са изключителна компетенция на съответната държава членка и не зависят от сумите, които Европейската комисия възстановява в рамките на Кохезионния или структурните фондове.

Тези суми се изплащат въз основа на представени от държавата членка заявления за междинно плащане за сертифицирани допустими разходи, уточняват още от Еврокомисията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1430 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.01.11 | 14:43

2
Много ме кефи как поднасяте новините тенденциозно, големи сладури сте :D

2013.01.11 | 09:40

1
ЕК казва, че травестита си е травестит и слуга на онази червена шапчица, която телевизията показа, за срам на целият Български народ. Напред герберасти, към светли бъднини!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини