Борисов даде домашно на Симеон Дянков за празниците

  • 21 декември 2012 11:44

  • 843
  • 0
Борисов даде домашно на Симеон Дянков за празниците
©

Домашно за празниците даде премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Нареждането той предаде по Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, който заместваше вицето на последното заседание на кабинета тази седмица. Повод за заръката на премиера пък стана магистрала "Марица", съобщава "Стандарт Нюз".

Горанов, как върви строителството на магистрала „Марица“ в границите на ГКПП, пита премиерът. "Засега не много добре", отговаря заместник финансовият министър. Това дава повод на премиера да уреди Дянков с домашно през празниците.

"За следващия Министерски съвет Дянков да се подготви, да не стане така, че да пуснем ЛОТ-овете, а тези три километра да не са готови", казва Борисов. Той обаче е много доволен от управлението на Икономическия университет във Варна, става ясно на същото заседание.

Последвайте канала на

Десислава Станева
843 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини