Чичолина се завръща в политиката

  • 13 декември 2012 18:42

  • 5974
  • 0
Чичолина се завръща в политиката
©

Родената в Унгария бивша италианска порно звезда Илона Сталер - Чичолина, ще участва в надпреварата за италианския парламент на изборите, които ще се състоят най-вероятно през февруари, съобщава италианският сайт Пресе.

Чичолина потвърди новината пред италианската телевизия Скай Ти Джи 24. Тя ще основе партия, която ще се нарича "Демокрация, природа, любов" с инициали ДПЛ. Заедно с 61-годишната Чичолина в начинанието ще се впусне и приятелят й Лука ди Карло, който стана неотдавна обект на медийно внимание заради предполагаемо участие в порнофилм.

В изявление за политическите си планове Чичолина подчерта, че новата й партия няма да води битки с останалите италиански партии, а ще се бори за политика в интерес на италианския народ. В миналото Чичолина беше депутат в италианския парламент за един мандат и през 2011 г. получи правото на пенсия от 3000  евро месечно.

В началото на 21 век Чичолина се кандидатира за кмет на Монца, а после и на Милано, но без успех. Тя беше основателка и на италианската Партия на любовта. В миналото порнозвездата на два пъти отправи покана към Саддам Хюсеин да преспи с нея в замяна на освобождаване на чужди затворници от иракски затвори и на разрешаване на инспекции на чужди инспектори в Ирак, които да проверят дали страната притежава оръжия за масово поразяване.

През април 2006 г. Чичолина отправи подобна покана и към Осама бин Ладен. Тя предложи тялото си на терорист номер едно в замяна на негов отказ да продължава войната на терора срещу невинни хора.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5974 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини