Вилфрид Мартенс шокиран от изказване на Станишев

  • 05 декември 2012 20:42

  • 9414
  • 86
Вилфрид Мартенс шокиран от изказване на Станишев
©

Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Вилфрид Мартенс реагира на изявление на председателя на Партията на Европейските социалисти (ПЕС) Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на от вчера, съобщи пресслужбата на ЕНП. Коментирайки правителството на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Станишев заявява, че "този, който, когато загуби доверието на хората, не иска да си тръгне с мир, по демократичен начин, ще си тръгне по друг начин".

"Наистина съм шокиран, че председателят на втората най-голяма политическа партия в Европа е могъл да направи подобно недемократично изказване по време на пресконференция. През 2009 г. правителството на премиера Борисов получи четиригодишен управленски мандат в рамките на честни и демократични избори след многобройните национални и европейски провали на социалистическото правителство, оглавявано от Станишев. Оттогава насам Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г запази макро-икономическата стабилност на страната, проведе ефективни реформи и използва разумно европейските фондове за България.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има парламентарно мнозинство, и, както всяко демократично избрано правителство, в края на четиригодишния си мандат отново ще поиска доверието на гражданите", заяви председателят на ЕНП.

"Затова смятам изказването на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на за неприемливо и противоречащо на утвърдените европейски стандарти за   демократичност. Очаквам от лидера на социалистическото политическо семейство да поправи своята грешка, като незабавно оттегли думите си", допълни председателят Мартенс.

Последвайте канала на

БТА
9414 86

Свързани новини

Коментари 86

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.10.08 | 13:30

86
А АЗ МИСТЪР ВИЛФЕРТ СЪМ ПОТРЕСЕН ОТ ВАШИТЕ ЛЪЖИ НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ.НЯМА КАК ЕДИН МИЛИАРДЕР КАТО ВАС ДА МИ КАЗВА АЗ КАК ДА ЖИВЕЯ И ДА ЛЪЖЕ НАЙ НАГЛО ЧЕ ВИДИШ ЛИ ТОЗИ РЕЖИМ И ГЕНОЦИД НАД ЦЯЛ ЕДИН НАРОД Е ДОНЕСЛО НЕЩО ДОБРО.ЗАЩО ВИЕ ГОСПОДИН ВИЛФЕРТ НЕ ДОЙДЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ С 400 ЛВ ЗАПЛАТА НА МЕСЕЦ ,А НА МЕН МИ ДАЙТЕ ВАШИТЕ ДОХОДИ,А ..ИСКАТЕ ЛИ..ДА ВИДИТЕ ТОГАВА КАК СЕ ЖИВЕЕ? ЛИ ДА КАРАТЕ С ПО 150 ЛВ ПЕНСИЯ ЗА ЦЯЛ МЕСЕЦ..ТОВА СА ПАРИ КЪДЕТО ВИЕ ПЛАЩАТЕ САМО ЗА ЕДНА СУПА В РЕСТОРАНТ--КАРАЙТЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ С ТЕЗИ ПАРИ И ТО НА ЕВРОПЕЙСКИ ДАНЪЦИ И ЦЕНИ НА ВСИЧКИ ТОЧНО ТАКИВА КАКВИТО СА В БГ.А??? ИСКАТЕ ЛИ НАГЛЕЦ МРЪСЕН ДОЛНОПРОБЕН
шшт наци!

2012.12.08 | 15:21

83
Ти червено копеле със сигурност не си с 400 лева заплата!!Само че такива червени лайномети вече сме ги слушали!!Средната заплата в БГ. е 500 долара и ако тръгнеш да врещиш че не е вярно значи си много заблудена овца!!И затова когато ти казват че доближаваме гърците трябва да повярваш..защото такава е истината!!Съотношение цени и заплащане трябва да гледаш а не колко взимат в ценово отношение!!И скоро ще им гледаме сеира ..щото кранчето ще спре!!А да плюеш по Вилфрид Мартен това значи че правиш свирки на спинозния Сер-Гей!!Разбра ли НАЦИ-КОМУНИСТ=ФАШИСТ?

2012.12.08 | 11:43

80
Някой да ти е виновен че си живял цял живот като "щурчо" и нямаш нищо спестено?Аре хленчи сега като вдовица и искай някой друг да е на твоето място.
Тони Каза

2013.10.08 | 13:28

85
ФАКТА СИ Е ФАКТ. Развъдник на всякаква криминална източно и не само европейска паплач. Вилфрид Мартенс несменяем клатикурец и очеваден Европаразит от 20 години по подобие на нашите паразити или може би нашите на тях!(по негово време Белгия имаше един от най-силно изразените фашистки уклони в по-новата и история). И това не е становище само на Станишев а на Свободният клуб изразявано многократно още преди България да бъде приета в Евросъюза, и след това, и когато Мартенс неизвестно защо се мазнеше на престъпника Борисов или обратно. И когато гаражната мутреса пачавра на грабежите и политическите измами Н.Михайлова си въртеше курвенският задник около Мартенс,по същият начин ЕНП легитимира и един от най-големите криминално политически престъпници на България Иван Костов,който беше и сводник на Борисов както в ЕНП така и в Европарла мента. Боклука ЕНП не само че легитимират престъпници ами те много често ги и създават.Мартенс баш Мартенс ще ми говори за европейските стандарти.Какви стандарти бе? Двойни и тройни според интереса на паразитите там.Естествено никоя курва не иска да и казват курва, ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЕ Е КУРВА! Всички престъпници в затворите и извън тях се имат за невинни, ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ! ЕНП легитимира и милиционерската президентска халтура. Съмнително забогатял путьо мутренско милиционерски послушник, още по съмнителна прокурорско съдебна отрепка Мара бонусите веднага се осра до ушите,далавери с връщане на отнети лицензи на криминални Съдя изпълнители....тя не съжалявала че дала неправомерни бонуси....Цветановските и Борисовските криминални хайдуци ще покрият случая...В целият по-цивилизован свят по-нормалните хора ПОДАВАТ ОСТАВКА. В поробена от хайдуци,политическа мафия,паразити и надупени на тези престъпници отрепки ОСТАВКИ НИКОГА НЕ СЕ ПОДАВАТ ....ОЧЕВИДНО Е ЧЕ ИЗВРАТЕНАТА КРИМИНАЛНА МУТАЦИЯ НА ГЕНЕТИЧНО НИВО Е ФРАПИРАЩА....
Тони каза

2013.10.08 | 13:27

84
....."През 2009 г. правителството на премиера Борисов получи четиригодишен управленски мандат в рамките на честни и демократични избори".....Тъпо, по-тъпо, много тъпо, клише за наивници. Още като "генералско" милиционерски клоун ежедневно промиваше съзнанието на чалгарийската част на електората чрез медии и милиционерският ресурс който беше яхнал като главен секретар на МВР. Като кметски никой,който не можеше да се справи дори с един боклук продължи тази си пиарна дейност а неговата криминална сянка Цветанов който имаше измислен безделнически пост в общината за да смуче пари пак чрез МВР ресурсите и измамническият пиар създаде Държавна Сигурност люспата ГЕРБ. Сега безскрупулните престъпници след като вече почти са превърнали МВР и държавата в политическо мафиотско хайдушка бащиния картинката е съвсем ясна.И тя НЕ Е честни и демократични избори.
ГАДНИ МРЪСНИ ГРОБАРИ

2012.12.06 | 11:23

4
деня на шестия рожден ден на управляващата партия ГЕРБ, Европейската статистическа служба (Евростат) съобщи, че България е държавата от ЕС, в която най-голям брой хора са пряко застрашени от бедност и социално изключване - 49.1%. Близо 3.7 милиона души или почти всеки втори. Румъния и Латвия са с цели 9% по-назад от редовните последни във всички такива класации. За сравнение, през 2008 г. 38.2% от българите са били застрашени от бедност, станали са 41.6% през 2010 г. и така стигаме до горните 49.1%. В страна, където кризата върлува, а всеки четвърти е безработен като Испания (26.2 на сто безработица за октомври), ръстът на застрашените от бедност се е увеличил за година с 1.5%, а в полуфалиралата Гърция - с 3.3 на сто. Сравнете го с 8.5 на сто у нас.
гаден мръсен комунист

2012.12.08 | 15:20

82
Ти скоро бил си в Румъния та знаеш че са по добре от нас?По добре са ама друг път и не го казвам аз а проучване на французите!!А и два пъти в месеца минавам оттам!!И да ми сравняваш Испания ..Гърция с България е толкова нелепо!!Там никога не е имало комунизъм...забележи другарю КОМУНИЗЪМ!!Схващаш ли тъпако?И когато се изчистим от такива боклуци като вас и ви вкараме по затворите всичко ще си дойде на място!!Понял товарищ?

2012.12.08 | 11:43

81
Това е един ГРОБАРСКИ сайт! Колко ви плащат, за да пишете? Или само ви дават дрога?

2012.12.08 | 11:42

79
да си е* майката тоя червен крадец

2012.12.07 | 11:49

78
Нито морал има нито закони спазва само скандали и бомби за държавата

2012.12.06 | 23:25

74
смешник вече не си смешен, а жалък

2012.12.07 | 11:49

77
Ако 66 можеше да пише сценарии на филми, то той щеше да напише сценария на ОШК.
млад българин

2012.12.07 | 11:49

76
ако,господин станишев се оттегли от ръководството на бсп заедно с цялото ръковосатво на бсп,което е загубило доверието на много българи като мен,мисля че бсп може да бъде занапред един обединяващ център около който да се изгради една нова управляваща коалиция.бсп в сегашния и вид е неприемлива за много млади хора.човекът който липсва на бсп е Жан Виденов и други ката него,които бяха изтикани от политическата сцена от разни мастити политици,които са забравили за какво са в парламент и правителство.

2012.12.06 | 23:27

75
хах българската политика е най-яката на света..нищо чудно, че вече играят във висшата лига на европа нашите политици - все пак вие чували ли сте някъде другаде в историята на човечеството цял язовир да бъде източен и продаден и цяла столица барабар с болниците да стои без вода с месеци?(това винаги го давам за пример, щото ми е любимо и е прецедент) - че това си световен рекорд! - а хората които го постигнаха са все още на върха! Това че са условно разделени не бива да ви заблуждава разбира се, това е..абе дори не е ПР, това е маркетинг....весела работа. :) А вие, данъкоплатци бедни гладни няма ли да се научите най-после да се спасявате сами?! Режима падна и вече НЕ СТЕ длъжни да плащате за нищо, само така ви казват, но истината е че НАП не работи. Системата ви предоставя 15000 начина да шментикапелите как сварите, толкова ли не разбирате каква е схемата? За тези, които не разбират - ами честито, излизате по-тъпи и от циганите (които перфектно схващат държавната схема), а за другите - хора - тая съвест и утопични фантазии за функционираща държава ги зарежете моментално - всеки индивид сам срещу държавата с нейните закони, по нейната глава..!!! АНАРХИЯ!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини