Преговарят за отмяна на забраната за пушене

  • 03 декември 2012 06:40

  • 1396
  • 3
Преговарят за отмяна на забраната за пушене
©

Представители на Асоциацията на собствениците на заведения от цялата страна ще преговарят тази седмица с правителството за отмяна на забраната за пушене на закрито.

Срещите са съответно във вторник и сряда в министерствата на здравеопазването и икономиката, заяви за Дарик радио Димитър Лукарев, който е представител на Асоциацията в Пловдив.

Той бе категоричен, че ако не се постигне споразумение с правителството, от четвъртък ще се премине към гражданско неподчинение. То ще се изрази в блокирането на основни пътни артерии и нарушаване на забраната за тютюнопушене. Предвидили сме и други мерки, но нека изчакаме да видим какво ще стане, каза още Лукарев.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1396 3

Коментари 3

Добави коментар
Гневен

2012.12.06 | 20:04

3
Рано или късно този закон ще бъде отменен, просто защото е тотално малоумен. Откакто законът е в сила, лично аз съм "спестил" поне 100 лева оборот на заведението което посещавах, защото пред моите очи тя се превърна в сладкарница. Дискриминиран съм в собствената си държава от идиотизирани управници. А тази власт не забравяйте, че бяха подписали и ACTA..,трябва да си ходят вече!.
Непушач

2012.12.06 | 02:15

1
Кой си ти бе Лукарев? Гражданско неподчинение? Забравихте се нагли плужеци! Не може да се пуши в заведенията и точка, ще се съобразявате!
полу-пушач

2012.12.06 | 02:15

2
Непушач, вие ми изглеждате като ограничен човек, който явно не гледа под далече от края на носа си. Освен това правите обидни квалификации за човек, когото не познавате. Явно са ви възпитали да не пушите - което е добре. Обаче май ви липсват други елементи от възпитанието, което повечето хора получават през първите седем години.

Добави коментар

Водещи новини