Бутат зимните пушални в кръчмите

  • 01 декември 2012 20:58

  • 2847
  • 3
Бутат зимните пушални в кръчмите
©

Хората, които разчитат, че ще могат да продължат с пушенето в заведенията, е добре да прочетат, че здравни инспектори, общинари и пожарникари са се обединил в акция за свалянето на найлоните от кръчмите, пише "Монитор".

Зимните пушални, които съдържателите на заведения приспособиха заради забраната за пушене на обществени места, трябва да се бутнат, защото са незаконни - това твърдят от благоевградската община.

Собствениците на заведения в цялата страна прибегнаха до найлонови шатри и пристройки с алуминиева дограма, за да задържат заклетите пушачи сред клиентите си. В редки случаи импровизираните пушални се отопляват с климатици, но в повечето случаи насред помещенията са разположени т.нар. газови чадъри. Инспекторите са категорични, че такива отоплителни тела не могат да се ползват в затворени помещения, особено ако са заградени с найлон.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2847 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.12.04 | 21:26

3
Сухият режим създал мафията в Америка.Ние си имаме отдавна.Какво ли ще се пръкне сега? Битов алкохолизъм? Частни партита? Непознати гости в къщи?Все ще му намерим колая.Сивата икономика ще стане черна не, ами лилава!А в хазната......един гол.....такъв,нали знаете.

2012.12.04 | 21:26

2
А пък вие трябва да разберете, че не може да си пушите където и както ви падне. Спокойно, цигарите са само началото. След време и алкохола ще забранят.
Бойко

2012.12.04 | 21:26

1
Бате Бойко здраво си съсипа имиджа преди изборите с тези цигари ----разбира се че трябва да има салони за пушачи и не пушачи в заведенията -----май немотията в тази държава е по опасна от пасивното пушене

Добави коментар

Водещи новини