Мъж загина след като се заби в ТИР с хавлии

  • 30 ноември 2012 08:37

  • 1555
  • 0
Мъж загина след като се заби в ТИР с хавлии
©

Мъж загина в тежко пътнотранспортно произшествие тази сутрин на пътя Гурково – Килифарево. Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР – Велико Търново. Около 07.16 часа на телефон 112 преминаващ гражданин сигнализира за настъпилия пътен инцидент.

Товарен автомобил превозващ 5 тона кърпи с румънска регистрация се движил в посока от Прохода на Републиката към гр. Велико Търново. В обратната посока, от гр. Килифарево към Хаизбоаз, пътувал лек автомобил Рено клио с великотърновска регистрация.

По данни на 44 годишният румънски водач на разклона за търновското с. Нацовци водачът на лекия автомобил загубил контрол над управляваното превозно средство и се ударил челно в тира. В резултат на сблъсъка товарния автомобил се удря в крайпътния скат.
Водачът на лекия автомобил загива на място. Все още не е установена самоличността му. На място са изпратени екипи на спешна помощ, полицейски патрули, екипи на Пожарна безопасност и на Гражданска защита. Движението по пътя за Прохода е затруднено. Преминаващите превозни средства се отбиват по стария път за Хаинбоаз.

Последвайте канала на

Novini.bg
1555 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини