Си(л)ният кардинал в СДС: Не режем глави, спасяваме честта на партията

  • 27 ноември 2012 06:25

  • 1394
  • 2
Си(л)ният кардинал в СДС: Не режем глави, спасяваме честта на партията
©

"Има граници, които не трябва да бъдат преминавани и които бяха преминати". Това казва в интервю за "24 часа" шефът на изборния щаб в СДС Борис Марков след като Националният съвет на сините реши да изключи бившият председател Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и още двама депутати. В късния следобед вчера Надежда Михайлова също хвърли оставка от синята партия.

Според него с това избраните с листата на СДС депутати са свършили мръсната работа на БСП - спряха избора на доказан демократ в Конституционния съд.

Марков смята, че организатор на акцията срещу президента Стоянов са БСП чрез ДСБ и плюс група депутати от СДС. Това е ясен сигнал, че червените ще наложат своя кандидатура за председателското място в Конституционният съд.

Петър Стоянов не може да е кандидатура на ГЕРБ, това е нетрезво и абсурдно. Той е емблема на СДС, твърди Марков. Според него срещата на Емил Кабаиванов с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е логична в търсене на подкрепа за един безспорен демократ, чиято кандидатура трябва да бъде подкрепена максимално.

Никой от взелите решение за изключване на депутати от СДС не е щастлив, твърди шефът на синия предизборен щаб. Отстранихме хора, някои от които са в партията от първите й дни, но надделя чувството за чест и достойнство. Затова и гласуването беше почти единодушно.

Не може с лека ръка да се хвърля кал по СДС и достойните му кандидати за публични длъжности. Ние ще следваме своя път, ще предложим за член на КС абсолютен професионалист, имаме достатъчно кадри, твърди Марков.

Последвайте канала на

Novini.bg
1394 2

Коментари 2

Добави коментар
sme6nici

2012.11.28 | 17:57

2
pazi boje ot psevdodemokrati,23 godini sa na vlast vse edni i sa6ti klouni,novo kabare sas stari kurvi ne se pravi dokajete 4e pravite ne6to smisleno za naroda ne samo da se biete v gardite i DSB,BSP,DERB,ATAKA. da ne izbroqvam drugite partii i razni mi ti klonove i klon4eta,na 7 mln, narod 240 slugi na naroda germancite sa 90 mln imat sa6to tolkova deputati no vie ste mnoooogo dale4 ot tqx za da se nare4ete slugi narodni,vie ste kradci narodni,boluci i liza4i
кой е. той е.

2012.11.28 | 17:56

1
Ма ти кои демократ беше бе Марков, от догановите каба - юруци ли? Подлоги.............

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини