Найденов: Тройната коалиция се финансираше от рушвети

  • 20 ноември 2012 08:03

  • 1793
  • 8
Найденов: Тройната коалиция се финансираше от рушвети
©

От опозицията се опитват да замажат и прикрият темата със заменките.

Това заяви в студито на сутрешния блок на TV 7 министъра на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Темата за заменките е много голяма. Тя не е приключила, колкото и да и се иска на опозицията. Когато тройната коалиция управляваше, тя не осигуряваше на хората евтини дърва за огрев, а се чудеше, кой свой близък да постави и да направи заменка, допълни Найденов. Ние променихме Закона за горите. По този начин прекратихме тази порочна практика. България може да бъде осъдена за нерегламентирана държавна помощ от ЕК. Това е големия проблем. Ако ЕК отсъди, че това е нерегламентирана държавна помощ има два варианта. Първият е хората, които са направили заменките да си доплатят остатъка. При вариант, че те откажат, държавата трябва да намери механизъм да си прибере тези пари или да си върне горите, заяви той. Това ще доведе до дълги съдебни дела.

Хората които са направили заменките са дали големи рушвети, за да направят тези сделки. Парите са взети от тройната коалиция. Тя се финансираше по този начин, разкри министър Найденов. Доказателства има и в колективни решения на Министерски съвет. Заменяно е от Белоградчик за Балчик. Скали за първа линия на морето, категоричен беше той. За да бъдем коректни, трябва да кажем, че е имало и нормални заменки, но за съжаление те са твърде малко. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще трябва да даде обяснение. Той ще изпадне в конфузната ситуация, като лидер на ПЕС, да обяснява, как са станали тези неща по време на неговото управление. Така няма как да се скрие.

Министър Найденов обеща за пореден път, че поскъпването на хляба и храните няма да е голямо. На световните стокови борси поскъпнаха фуражите. Това няма как да не се отрази на цените. Ние правим всичко възможно да отговорим на този процес. Държавата плати по 200 лева на крава и по 40 лева на овца. Само в рамките на месец вкарахме близо един милион лева в животновъдството. Всичко това е с цел да задържим цените, похвали се Найденов. Аз имам индикация, дали си върша добре работата. Отивам в кварталната бакалия и питам хората какво мислят. Засега никой не ме е набил и повечето хора са доволни от това което правим.

Министърът коментира и идеята ГЕРБ да подкрепи кандидат за конституционен съдия издигнат от СДС. Това е добро решение. СДС е марка и както премиерът заяви, ГЕРБ ще подкрепи един такъв кандидат.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1793 8

Коментари 8

Добави коментар
100

2012.11.21 | 18:34

8
Я! Комсомолския секретар мина през ДПС и стигна до ГРоБ за да плюе своите създатели. Всички в ГРоБа сте гпозни комунисти от най-лошия сорт. ГРоБ е новото БКП в обединено-европейски условия. Ама вече и Европа ви научи що за боклуци сте. Затова ви спряха парите от еврофондовете и затова всяко ваше решение се разследва от европейските институции. Всички комунисти от ГРоБа ще отидат в затвора: Трайчо Трайков, Нона Караджова, Марослав Найденов, Бойко Борисов, Фидосова, Цачева - все комунисти от сой - все готови за решетките. ...А! И да не забравяме многодомеца Цвък - всичките в затвора
хаха

2012.11.21 | 18:34

7
аз като му казвах на един приятел бспар, че да спечелят изборите е меко казано фантазия, той не ми вярваше, ама трябваше цялата червена пасмина да направи като братя галеви.. сега под натиска на ЕК и след смяната на съдебната система, станишев и компания всички имат по десетки причини да бъдат осъдени.. на него майтап му се струваше и вика ще спечелим изборите ахахаха. винаги съм се чудил, що комуниста е толкова просто животно, що от вас хора не става? нищо не можете да правите, освен да крадете, некадърници.. смешно ми става, едно младо момче направи 40млрд, вие се правите на маймуни и грабите от собствената си държава.. но и това време ще свръши.
Dido

2012.11.21 | 18:32

6
не се притеснявай моето момче ,те и вас ще осъдят някой ден

2012.11.21 | 00:42

5
Едни с рушвети,други с фондове, трети с хапчета,кой както може
И си за смяна преди Дянков

2012.11.21 | 00:41

4
Ми ти бе Найденов нали получаваш от големите зърнопроизводители здрави пачки както и мелниците и от къде ли не отще като например от дървената мафия. Мискинин такъв язък че си българин на предните турчоля можеше да ни е яд но на теб пет пъти .... Не си никъв българин а си долен изедник ..

2012.11.21 | 00:41

3
A не беше ли твоя патрон -великият депутат и още по-велик крадец Емил Димитров човека с най-големите заменки в БГ. И защо изчезна от Министерството дори и словосъчетанието "гори".Рано или късно, но колкото по-рано, толкова по-добре,ще си платиш, крадлив,лъжлив,корумпиран мошеник. За теб специално няма да има милост и не се заблуждавай, че някой от сегашните ти покровители ще си направи усилието да те защити!
d

2012.11.21 | 00:40

2
а коя мазна пъпчива муцуна грозна приемаше посетителите в екоравновесие с наглата реплика "яааа рушветче ли ми носите момчета?" ей боклук мазен ше свърши времето да си министър и ше страдаш зловещо в затвора да станеш циганска булка гном с гнома ти мазен сичко откраднато ше повръщаш и ти и децата ти
Стефан К.

2012.11.20 | 16:31

1
Това, че се финансират от рушвети, далавери, псевдо усвояване на европари, ако на някой още не му е ясно, значи, че се интересува какво се случва в държавата му за по едни-два часа на година

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини