Проф. Рачев: На 8 март ще бъде „хладно ми е"

  • 05 март 2024 08:18

  • 4556
  • 4
Проф. Рачев: На 8 март ще бъде „хладно ми е"
© Pixabay

„Облачността, която очаквахме от тази нощ, налази София и започна да вали. На над 1500 метра височина ще вали сняг и ще се образува снежна покривка. В Южна България – особено в Рило-Родопския масив, ще вали доста. Жалкото е, че в Северна България ще се разминат съществено с валежите. Сега му е времето.“ Това коментира пред бТВ климатологът проф. Георги Рачев.

Две седмици ще имаме мартенско време – пък мокро, пък леко студено сутринта, пък ще се затопли. Общо взето стандартното настроение на всяка една пълноценна жена. По-важното е да вали. Очертава се температурите през март месец да са нормални, дори прогнозите са за малко по-топло. Жизнено необходимо е месецът да е валежен – не само за селското стопанство, но и за останалите индустрии“, посочи той.

Жълт код за валежи в 9 области на страната

„Още днес и привечер валежите ще спрат, за да може на 8 март да бъде „хладно ми е“ – хладно на фона на последните топли дни, които преживяхме. Температурите в четвъртък и петък ще бъдат малко по-ниски, след това пак ще се затопли и след това отново ще стане малко по-хладно. Ще продължи да вали и дъжд. Температурите ще бъдат нагоре-надолу, нагоре-надолу. До петък ще бъде мрачно, мрачно, мрачно“, заяви проф. Рачев.

Той посочи, че сме изпратили най-топлата зима и най-топлия февруари, откакто се водят наблюдения.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4556 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
...,,- ,,болимехуя. 9

2024.03.05 | 12:03

4
на...мен...мие...топло..

2024.03.05 | 09:49

3
Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:----> use.my/man
Пе.ал да те разтрие

2024.03.05 | 09:46

2
Пет.алите от охранителната ви фирма да те разтрие !
грую

2024.03.05 | 08:33

1
Боли ма фара .

Добави коментар

Водещи новини