Ще има ли сняг по Коледа?

  • 01 декември 2023 07:59

  • 11462
  • 2
Ще има ли сняг по Коледа?
© Булфото (архив)

Времето през ноември беше с различни прояви. Въпреки застудяването в края на месеца, температурите останаха над климатичните норми. Tова заяви Анастасия Стойчева от НИМХ в ефира на Нова телевизия. 

По думите и днес и утре ни очаква затопляне. "Най-топло ще бъде в Предбалкана, Черноморското крайбрежие и югоизточните райони", добави още тя. 

В понеделник ни очаква застудявне. Температурите ще паднат до -5 градуса. Очакват ни големи амплитуди през декември. Ще се редуват топли дни  с нахлуващ студен възхуд. Почти през цялата следваща седмица температурите ще бъдат по-ниски. В североизточна България дъждът ще премине в сняг, уточни Стойчева. 

Тя прогнозира повишена вероятност за един от празниците да имаме повече валеж от сняг. "Нормално е да очакваме в края на месеца снеговалеж", каза още тя. 

Какво време ни очаква днес

Според нея декември месец ще бъде динамичен. По този повод призова хората да се съобразяват с издадените кодове за опасно време и метеорологичната ситуация.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
11462 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.01 | 13:16

2
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto
Костова

2023.12.01 | 08:14

1
Да Ви имам заглавието.

Добави коментар

Водещи новини