Рачев с новини за времето

  • 01 декември 2023 07:38

  • 6100
  • 2
Рачев с новини за времето
© БТВ

Събота и неделя ще е по-топло, в понеделник ще нахлуе малко по-студен въздух. Сняг ще вали само по високите части. Това заяви пред БТВ климатологът проф. Георги Рачев. 

"Днес ще бъде топло не само по морето. В Сърбия тази сутрин има 20 градуса. Всичко се дължи на топлия циклон, който на целите Балкани ще носи много топъл въздух. На морето ще бъде изключително топло с температури до 20 градуса."

"Много динамично, бързопроменящо се време поне първите десет дни на декември. Засега се очаква да бъде малко по-топъл и с валежи." 

"Понеделник, вторник и сряда ще е едно такова никакво време с темепратури около 4 градуса, към 6-7 декември ще има нов процес на валежи."

"

За жалост скиорите още няма да видят нищо по планинините, топло е, допълни той. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6100 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.01 | 13:17

2
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto
Stamatis

2023.12.01 | 10:16

1
Слаб като метеоролог, вече не е и преподавател в СУ. Може да опита в сефрата на комедията и бизнеса с реторанти, нали е зам. председател на федерацията на ресторантьорите!

Добави коментар

Водещи новини