Слънчево време и през уикенда?

  • 25 февруари 2021 11:41

  • 519
  • 1
Слънчево време и през уикенда?
© Pixabay

Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Сутринта на места по поречието на Дунав ще се образува мъгла, но бързо ще се разсее. Минималните температури ще са между 1 и 6 градуса, в София - около 3.

Ще се задържи ли топлото време?

През деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса, в София - около 16.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево и топло. Ще духа слаб вятър до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 15 - 16 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 7 - 9 градуса.

В планините ще бъде слънчево и топло. Ще духа до умерен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11 градуса, на 2000 метра - около 5 градуса.

Високи температури и утре

В събота преди обяд ще бъде предимно слънчево и сравнително топло. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. В следобедните часове в Източна България вятърът ще стане североизточен и с него ще прониква студен въздух. Облачността ще се увеличи и на места в източните райони ще превали дъжд.

В неделя облачността ще е по-често значителна, на отделни места, главно в Централна и Източна България ще има и слаби валежи от дъжд и сняг. Вятърът ще остане със северна компонента, слаб до умерен. Температурите ще се понижат значително.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
519 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Jessicaa23

2021.04.10 | 03:57

1
­­В­­и­­­ж­т­е­­­ ­­м­о­­я­т­а­ ­­­т­и­й­н­­­ ­­п­­у­т­к­­а­­­ ­­­-­ ­­W­W­­­W­.­B­­G­­1­­7­­.­­­C­­­L­­­U­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини