Министър Радев: В Ямбол е направен преглед на превантивните мерки

  • 26 юни 2018 20:26

  • 3041
  • 4
Министър Радев: В Ямбол е направен преглед на превантивните мерки
© МВР, пресцентър

Министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 посети днес Ямбол.

Той е там по указание на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във връзка с очакваното усложняване на метеорологичната обстановка в страната, съобщиха от МВР.

„На място направихме преглед на превантивните мерки и готовността за действие при усложняване на метеорологичната обстановка“ , каза министър Радев, като добави, че към момента няма нищо тревожно.

На съвещанието в Ямбол присъстваха директорът на Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов, областният управител Димитър Иванов, кметът на града Георги Славов и директорът на ОДМВР-Ямбол, старши Комисар Генчо Иванов.

„Изслушах докладите. Всички кметове са предупредени, техниката е в изправност, свободните от дежурство са уведомени при необходимост да се явят на работа“, каза още министър Радев.

Директорът на ГДПБЗН, гл. комисар Николов обяви, че към момента обстановката в цялата страна е спокойна, няма високи води и застрашени хора.

„Допълнителни превантивни мерки са разпоредени на кметовете. Плановете на областта и общината за реакция при наводнение са актуализирани“, обобщи главният комисар.
Според последните данни на НИМХ-БАН най-вероятно тежката прогноза няма да се сбъдне и силата на циклона ще намалее, докато достигне до страната ни.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
3041 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.06.26 | 21:05

4
САМО ВРЕМЕТО ДА НЕ ГИ ХВАНЕ НЕПОДГОТВЕНИ ПАК.

2018.06.26 | 21:01

3
ПРАТЕНИ ОТ БОКО ДА ДАДЪТ ЕДНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИКА ПРЕД ПОЛИЦИЯТА И КОЙ ЗНАЕ ЗА КАКВА МИЗЕРИЯ ДА НАПРАВЯТ.

2018.06.26 | 20:57

2
БРАВО УЧУДИХА ЦЕЛИЯТ ЯМБОЛ И ПОЛОВИН КУКОРЕВО.

2018.06.26 | 20:55

1
ВЕЛИКА РАБОТА ЩЕ СВЪРШАТ,НО АКО НЕ ВАЛИ ПОВЕЧЕ.

Добави коментар

Водещи новини