Сумиста разпитва свидетели срещу "Килърите"

В началото на днешното заседание по делото „Килърите” защитата отново поиска да бъдат свалени белезниците на обвиняемите. Съдът не уважи това искане, тъй като не са настъпили нови обстоятелства по делото.

Обвиняемият Петър Стоянов даде обяснения по показанията, направени от свидетеля Боян Джамалов в петък. Петър Стоянов заяви, че не е давал разпореждания за извършване на палежи или убийства. Той не е разпореждал на никого да ходи за Велико Търново и никой не носил сак за оръжие в склада му за минерална вода. След акция на СДВР Боян Джамалов е задържан и освободен от работа.

Подсъдимият Стоянов заяви, че е подготвил 40 въпроса за Боян Джамалов. Той допълни, че не говорил по време на досъдебното производство, тъй като е бил сигурен, че срещу неговите думи винаги ще се намерят свидетелски показания.

След това бяха разпитани свидетелите Поля Христова и Мирослав Анатолиев от Червен бряг относно това дали обвиняемият Васил Костов е закупил СИМ-карти от магазин на мобилен оператор. И двамата обаче не можаха да си спомнят дали и кога обвиненият Костов да е купувал Сим-карти. В момента съдът се оттегли на съвещание.

Коментари

  1. 2014.11.28 | 13:01
    ЕДНО Е ЯСНО ОТКАКТО ТИЯ СА В АРЕСТА, СИСТЕМНИТЕ УБИЙСТВАТА И ОТВЛИЧАНИЯ СПРЯХА
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет