Бойко Найденов става и.д. главен прокурор?

  • 05 ноември 2012 21:40

  • 1326
  • 1
Бойко Найденов става и.д. главен прокурор?
©

Преизбраният директор на Националната следствена служба Бойко НайденовБойко Найденов Бойко Найденов е роден в София. През 1990 г. завършва Академията на МВР - специалност най-вероятно ще бъде и.д. главен прокурор до излъчването на новия обвинител №1 през февруари догодина, твърди "Труд", позовавайки се на свои източници.

И в момента Бойко НайденовБойко Найденов Бойко Найденов е роден в София. През 1990 г. завършва Академията на МВР - специалност е зам.-главен прокурор по разследването. С по-малки шансове да изпълнява длъжността бил един от другите зам.-главни прокурори - Валери Първанов.

Днес Висшият съдебен съвет (ВСС) трябва да задейства процедурата за избор на наследник на Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев, който бе назначен за конституционен съдия от президента. Според закона процедурата се открива не по-рано от шест месеца и не по-късно от три от изтичане на мандата на обвинител №1. Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев встъпи в длъжност на 23 февруари 2006 г.

Председателят на Пловдивския окръжен съд Сотир Цацаров, за когото се твърди, че е харесван от управляващите, е най-спряган за главен прокурор, но от надпреварата не е отпаднал и Бойко НайденовБойко Найденов Бойко Найденов е роден в София. През 1990 г. завършва Академията на МВР - специалност, твърдят още източниците на "Труд". Според запознати ГЕРБ могат да разчитат твърдо на 18 гласа от общо 25-членния състав на новия Висш съдебен съвет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1326 1

Коментари 1

Добави коментар
no justice

2012.11.06 | 11:30

1
Не се лъжете ще се сложи човек на ГЕРБ до февруари а после пак марионетка на ГЕРБ. Българино не се залъгвай че има независима законодателна власт.ПИТАМ КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО ПО СРС И ПОКОЙНИЯ МИШО БИРАТА?Ето за това скоро няма да влезем в Шенген, защото сме държава на МУТРИ и МУТРЕСИ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини