ГДБОП: Няма съмнителни договорки между Калиакра и Литекс (галерия)

  • 04 октомври 2012 17:39

  • 1136
  • 0
ГДБОП:  Няма съмнителни договорки между Калиакра и Литекс (галерия)
© Булфото

След края на разпита на Стоичков стана ясно, че съмненията за мача Калиакра-Литекс, който завърши 0:5, почти отпаднаха.

Началникът на ГДБОП главен комисар Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна обясни, че всъщност са били призовани и двете страни, участници в този мач. След разговорите ръководството на ГДБОП е на мнение, че подобен резултат може и да е нормален, тъй като Литекс е много по-силен отбор от Калиакра, коментира Флоров.

Стоичков престоя около час и 20 минути в сградата на ГДБОП, предаде БНР. Сигналът за това, че мачът между Калиакра и Литекс може би е уреден, е пристигнал от прокуратурата, а там е имало сигнали подадени от заложна къща и от УЕФА.

Самият Стоичков обясни, че е дошъл в ГДБОП да даде показания по мача и за всичко казано от него във връзка с българския футбол и за "черното тото". Флоров обясни, че ГДБОП работи от доста време по тази тема. Боби Михайлов вече е бил в ГДБОП и с него е разговаряно.

Шефът на ГДБОП беше категоричен, че се работи по конкретни хора, а не по конкретни срещи. Той не пожела да назове мачовете, които се смятат за съмнителни, но увери, че ще има резултати по проблемът за "черното тото".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1136 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини