Борисов открива обновената сграда на съда в Ловеч

  • 26 септември 2012 08:52

  • 549
  • 1
Борисов открива обновената сграда на съда в Ловеч
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и министърът на правосъдието Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент ще открият в Ловеч реконструираната сграда на Административния съд.

Сградата е напълно обновена, като за реконструкцията бяха отделени близо милион и 700 хиляди лв., осигурени от бюджета на Министерството на правосъдието.

След ремонтните дейности тя разполага с три заседателни съдебни зали, кабинети за съдиите и съдебната администрация, зали за съвещания и конференции.

Последвайте канала на

549 1

Коментари 1

Добави коментар
Центурион

2012.09.26 | 09:25

1
Борисов открива обновената сграда на съда в Ловеч => А после се твърди ,че ГЕРБ не дават пари за културата от 22 години съдилищата ни са музей на правосъдието ни от миналото и вероятно на музейните работници от сверата на псевдоправосъдието ни им е голям кеф ,че Боко Тиквата ги е почел със ремонт на сградният фонд , ще има къде да дремят още със години докато престъпниците от всякакъв тип ни тероризират през това време ! Супер новина !

Добави коментар

Водещи новини