Съдът в Монтана осъди условно мъж, превозвал нелегални мигранти от Афганистан

  • 15 април 2024 16:51

  • 216
  • 2
Съдът в Монтана осъди условно мъж, превозвал нелегални мигранти от Афганистан
© Pixabay

Районният съд в Монтана издаде условна присъда от девет месеца с тригодишен изпитателен срок на Р. Р., който е бил задържан на 21 август миналата година на околовръстния път край Монтана да превозва с микробус 13 мигранти от Афганистан без документи, съобщиха от Съдебната палата в Монтана.

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1562

На въпросната дата Р. Р. е спрян от полицейски патрул край Монтана, докато шофирал собствения си микробус. В каросерията му са открити 13 души от арабски произход, без документи, а петима били непълнолетни. Р. Р. е задържан от полицията и му е повдигнато обвинение по член 281 от Наказателния кодекс за подпомагане на чуждестранни граждани да преминават през територията на страната с цел имотна облага.

Заловиха нелегални мигранти в Одрин при опит да преминат в България

Пред магистратите Р. Р. се е признал за виновен и е получил наказание под минимума, определен в закона за това престъпление.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
216 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.15 | 22:52

2
Ако иcкатe да опитaтe нeщo нoво в ceкca, тoгавa ви съвeтвaм кaпсyли, коитo са по-мoщни от Bиaгpa и вcякaкви aнaлози, тoвa е пpoсто бoмбa в cвeта на ceкca и оcвен тoва е aбсолютнo бeзопaсно на вcяка възpаст, пpочетeтe сaми на кaквo са cпоcобни:---> use.my/bman
така де! писна ни най-сетне!

2024.04.15 | 18:44

1
Съдът в Монтана осъди условно мъж, превозвал нелегални мигранти от Афганистан ПРИСЪДАТА Е УСЛОВНО? Благодаря за поощрението. И аз ще рискувам да превозвам мигранти.Какво означава условна присъда? Поощрение. Тикнете го в затвора. Всеки ден в новините да се говори за това, а не да ми рекламират лекарства и джипитата да тъпеята, да не знаят какво да ми изпишат на електронната рецепта. И джипитата затъпяват И още нещо: седнал си да закусваш, рекламират по телевизията ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ЕМЕКА, на обяд същото, добавям и крем срещу гъбички и. т. н... до безкрай! До кога?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини