Зам.- главният прокурор Мария Павлова откри семинар за противодействие на нелегалната миграция

  • 07 март 2024 13:56

  • 137
  • 1
Зам.- главният прокурор Мария Павлова откри семинар за противодействие на нелегалната миграция
© ПРБ

Заместник главният прокурор Мария Павлова, заместник посланикът на Федерална Република Германия в България Щефан Рьокен и д-р Клаус Физингер, регионален директор на фондация „Ханс Зайдел“, откриха в гр. Сандански двудневен семинар на тема „Противодействие на нелегалната миграция и трафика на хора“, съобщиха от пресцентъра на ПРБ.

Семинарът се провежда в контекста на предстоящото приемане на България в Шенгенското пространство по въздух и вода на 31 март 2024 г.

Лектори на събитието са административният ръководител на Окръжна прокуратура-Бургас Георги Чинев, прокурорът от Върховна прокуратура Сава Петров, следователят и говорител на НСлС Мариан Маринов и Румяна Тозова, следовател в НСлС. 

Шефът на Фронтекс: Без България не можем да пазим външните граници на ЕС

Модератор на семинара е д-р Хелмут Палдер, бивш министерски съветник в Баварското министерство на правосъдието, участват и представители на германската прокуратура и на Федералната полиция от провинция Бавария.

Сред обсъжданите теми са правните инструменти за противодействието на нелегалната миграция, значението на международното сътрудничество в тази област, като ще бъдат представени и конкретни казуси от практиката в България и Германия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
137 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.07 | 17:10

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини