Кокинов също е разпитван за Нотариуса

  • 29 февруари 2024 08:46

  • 1283
  • 4
Кокинов също е разпитван за Нотариуса
© Bulphoto/архив

Бившият градски прокурор Николай Кокинов, който напусна съдебната система преди 11 години, и оттогава е адвокат, е бил разпитан по досъдебното производство за групата на  Мартин Божанов-Нотариуса. 

Причината е, че Кокинова през 2018 г. е бил адвокат на Йоаким Каламарис.

Припомняме ви, че гръцкият бизнесмен е един от жертвите на Нотариуса.

Проговори жертва на групата на Нотариуса

"В един момент ми сподели, че е заплашван от определени хора, ходихме на разговор, имахме срещи с лицата, които го притесняваха", обясни Кокинов по БНТ.

Притеснението било по повод два недвижими имота. "Искаха да ги освободи. Към онзи момент не ставаше въпрос за никакви Нотариуси", поясни той. 

"Когато разбрах, че става дума за търговски взаимоотношения, го насочих към адвокати в тази посока", добави бившият градски прокурор. 

Според него очевидно става дума за две групи. "Прокуратурата трябва да направи всички възможно, за да излезе с чест от ситуацията, за да не бъде упрекната, че защитаава един или друг кръг", каза Кокинов.

"Не знам как системата може да предпази магистрат, който доброволно е отишъл в едно заведение. Въпросът е кога са узнали за тези записи. След изчезването на Петьо Петров съпругата му започна да говори, после получи обвинение и млъкна", уточни той. 

Потитан как се е издигнал Петров до шеф на следствието, Кокинов каза "Божа работа".   

Последвайте канала на

Десислава Станева
1283 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.02.29 | 10:12

4
Един хубавец, който и с двата крака е в играта.
Опа

2024.02.29 | 10:08

3
Още един престъпник а той не беше ли някакъв министър
Уши

2024.02.29 | 09:46

2
Големия Адв. Дали помним като беше обвинител какъв измамник беше? А дали помним дали не беше поръчков от ,, семейството''

2024.02.29 | 09:45

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини