Съдът остави в ареста Колин Колев, обвинен за участие в най-големия инкасо обир у нас

  • 23 декември 2023 19:18

  • 4078
  • 8
Съдът остави в ареста Колин Колев, обвинен за участие в най-големия инкасо обир у нас
© Getty images (архив)
Слушай новината Слушай новината

Софийският градски съд остави в ареста Колин Колев, с прякор Коко. Той бе задържан по обвинение за участие във въоръжен грабеж на 15 ноември миналата година, предаде БТА.

При инцидента, станал до голям столичен търговски център, бе обран инкасо автомобил и бяха откраднати над 5 милиона лева.

По-рано днес стана ясно, че по делото има разпит на свидетел с тайна самоличност. Той е един от хората, които Колев повикал в началото на 2022 година.

Пред разследващите мъжът разказа за случилото се. Именно тайният свидетел е разказал как е станал обирът на инкасото. Така, чрез разпита на свидетеля и след видеотехническа експертиза, става известно, че петимата нападатели били в дълги черни роби, маскирани и с ръкавици.

Трима души са обвинени за най-големия инкасо обир у нас

На колите са били поставени крадени украински номера. След обира до мола нападателите тръгнали към паркинга на голяма столична болница, след което завили по черен път. Там имало оставени други коли.  

Съдът посочи, че по делото има редица разпити на свидетели, които описват какво се е случило. Макар и косвени, доказателствата са достатъчни за нуждите на мярката.

Освен това, макар да няма опасност да се укрие, става дума за тежко престъпление, извършено след предварително създадена организация. Използвано е огнестрелно оръжие, физическа сила и е открадната голяма сума, мотивира се съдът.

Решението може да бъде обжалвано.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4078 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2023.12.23 | 22:02

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Мелез76

2023.12.24 | 04:35

8
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ............ !!! На.дежда Дой.чева е близка приятелка с Поли.на Стан.чева, разобличена от Господари на ефира за изма.ми чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ......................................................................... !!! Пол.ина Ста.нчева Хамид и На.дежда Дой.чева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща на.дежда дойч.ева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила !!! МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА.
Доста грозен циганин76

2023.12.24 | 04:35

7
Кога че че идват по местонахождение, че че тия от "гдпоп" че че да ме карат у аресто ? Слави Ангелов пита. п.а.у.л.а ф.о.к.с. ///
Мелез76

2023.12.24 | 04:34

6
!!! Издирват 35-годишен криминално проявен перничанин !!! ....................................................................... !!! USA RULZ на 06.03.2009 в 14:10:55#2 Наистина - може ли някой да повярва, че човек с такова одухотворено лице и такова благородно излъчване може да е криминално проявен !!!
Доста грозен циганин76

2023.12.24 | 04:34

5
!!! наде.жда дой.чева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и Видеоклип за доказателство. ЦИГАНСКАТА БАБА ЯГА. НАДКА ДОЙЧЕВА Е ЦИГАНСКИ БАРОН. ОТ САМОЛЕТ СИ ЛИЧИ ЧЕ Е МАНГАЛКА. Благодаря на екипа на Новини Бг. Снимката е толкова автентична. Крокодил дойчева, че как е болното его. На ниво ли е.

2023.12.24 | 00:22

4
Горещи момичета ви очакват на - - - - - Meetme.pw

2023.12.23 | 22:38

3
Як бой докато каже и другите крадци.
РАДО Умитрисаниа ПОТНИК

2023.12.23 | 19:45

1
Украински военни унищожиха руски дрон ZALA с директен удар от HIMARS КолИо КитаЙчИто е мазенРусеснки м аа,н..гал. П.р..и.м.а..т . крадец , лъжец и лъже патриот като КопеЙката и сдалиа багажа. СЛАВУЦ.. МъжкаЬ П..р..о..с..т..и..т..у..т..к.. а-ДоносникЬ с ХалкаЬ подЬ 10 сантиметраЬ ФИ няма шанс да пробие в Т(Р)АНСЬ . Кандидат П..а..ч..а..в.р..и..т..е в Т(Р)АНС преминават през Комисия по А..н.а..л..н.а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим.Пачаврите-Доносници от СтанишевскияЬ Г..е..й Б..а.р.д..а.к Т(Р)АНСЬ , филиалЬ наЬ КГБЬ се разделят на ТРИ категории: 1. ЩатнаЬ П..а..ч..а..в.р..а --АгентЬ , доказана П..а..ч..а.в..р..а -на заплатаЬ. 2. Нещатна П..а..ч..а..в..р.. а--СътрудникЬ , недоказанаЬ все ощеЬ П..а..ч..а..в..р..а.. Ь- наЬ ХонорарЬ. Улична П..а..ч..а..в.р.а -- МУТРАЬ , получаваЬ колкотоЬ сиЬ заработиЬ сЬ РекетЬ , ОтвличанияЬ и УбийстваЬ на Българи. Тази позиция се открива специално за К..о..п.е..л.е..т..а..т.а -Престъпници от БОП(Ь) като Руската М..а.с..т.и..я .Ь ГроздановЬ завършилаЬ РабФакЬ вЬ МоскваЬ , арестуванаЬ за рекетЬ с дваЬ килограмаЬ КОКАИНЬ и АйдуцитеЬ муЬ от БОП(Ь) ПазарджикЬ . Ш..В..Е..С..Т..Е..Р..И..Т..Е от С..е..р.Г.е.й.Ь Б..а..р..д..а..к..а Т(Р)АНСЬ трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! ПазарджишкотоЬ МилиционерскоЬ Г..о..в..е..д..о е доказаноЬ най- т.. ъ..п..о..т..о Г..о..в..е..д..о развъждано в З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я к..е..н.е..ф.Ь създаден преди 137Ь годиниЬ от РускиЬ д..е..г..е..н..е..р..а..т...и за 32 тона злато. М..Ъ..Р..Ш..А, И..З..Р..О..Д, И. З.М .Е..Т , У.Т.А..Й..К..А , Б..О..К..Л..У..К , Г..А..Д, С.У..Р.О.Г.А.Т . , Д..Е..Г..Е..Н..Е..Р..А..Т , П..О..Д.. Ч.О.В.Е..К.Ь , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИЬ МИЛИЦИОНЕРЬ . ДА СЕ ЗНАЕ ! Кой му Скъсат Х..А..Л..К..А..Т..А го Вербуват за К..У..Р..В..А -ДОНОСНИКЬ вЬ Т(Р)АНСЬ , катоЬ ЦветлинЬ ЙовчевЬ ! Кой му е Тесен Г..Ъ..З..А , ноЬ муЬ еЬ ШирокаЬ УСТАТАЬ го Взимат за К..О.П.Е.Л..Е -М..И..Н..Е..Т..Ч..И..Я в ГДБОП(Ь) да Л..а..п..а П.И..Ш..К.И..Т..Е на Наркодиълърите като на БАГАТА Баща му ! К..У..Р..В..И..Т..Е и П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е от Филиала на КГБЬ в З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я К..е..н..е..ф Т(Р)АНС се Набират и Назначават от Мъжката П...р..о..с..т..и..т..у..т..к.. а. ВеликовЬ по известна като АгентЬ КирязовЬ от ДС(Ь) ! ПазарджишкатаЬ М..ъ..ж..к..а К..У..Р..В..А . Ь ВеликовЬ -М..а..н..г..а..с..а..р..я..н е ГАРАНТЬ за КачествотоЬ наЬ МатериалаЬ вЬ Т(Р)АНСЬ !

Добави коментар

Водещи новини