Емили Тротинетката: Вързаното на каишка момче искаше да го бия с пръчка

  • 29 ноември 2023 12:09

  • 593
  • 0
Емили Тротинетката: Вързаното на каишка момче искаше да го бия с пръчка
© Фейсбук

Денислав сам искаше да участва в клипа и да го бия с пръчка като строга господарка на куче. Това заяви Емили Тротинетката преди началото на делото в Пловдив.

Тя отказала, защото преценила, че това е прекалено.

"Като излизаше от залата, бащата на вързаното като куче момче направи жест като да реже глава, той ме заплаши с убийство", заяви пък Тошо Куката в кулоарите на съда в Пловдив, пише 24 часа.

"Вие сте измекяри, ако съм искал, нямаше да стигнете до съда", отрече бащата на момчето Димитър Делчев. Наложи се да се намеси охраната.

"Ти мутрееш, пък казваш, че ние сме лошите. Хайде убий ме", отвърна Куката и повтори, че Денислав сам е искал да участва в клипа. "Изкара хиляди левове на наш гръб".

Познатият като Емили Тротинетката Даниел Йорданов, Петко Караилиев - Чеченеца и Тодор Чалъков - Тошо Куката са обвинени в хулиганство с изключителен цинизъм за заснетото видео, в което 20-годишният Денислав Делчев е вързан като куче в пловдивски мол, а тримата му подхвърлят различни предмети, за да им ги носи. Дават му и команди като „Дай лапа!"

Емили Тротинетката: Ние сме жертвите в клипа с вързаното момче

Записът беше направен на 3 април т. г., Тротинетката, Чеченеца и Куката бяха задържани 2 дни по-късно и изкараха близо 2 месеца в ареста. Сега подсъдим заедно с тях е Стоян Карапанов, който убедил момчето да участва в клипа.

Още от избухването на скандала Тротинетката, Чеченеца и Куката твърдят, че Денислав Делчев сам е искал да има роля във видеото, за да стане известен като тях.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
593 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини