И Окръжният съд в Стара Загора с тежък удар по Георги Георгиев

  • 15 ноември 2023 12:12

  • 8574
  • 7
И Окръжният съд в Стара Загора с тежък удар по Георги Георгиев
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Георги Георгиев, обвиняем за нападението на 18-годишната Дебора Михайлова, остава в ареста, реши на днешното си заседание въззивният Окръжен съд в Стара Загора. 

Петко Кънев, адвокат на обвиняемия, припомни, че най-тежката мярка „задържане под стража“ спрямо Георгиев е взета по обвиненията за „заканите с убийство.

„Мина достатъчно дълъг период от време, в който прокуратурата бездейства и не събира никакви доказателства“, коментира адвокатът. Той посочи, че според него „за три месеца няма събрано нито едно доказателство“.

Пред медиите Кънев посочи: „не са ни предявени материалите и ние не сме направили съответните доказателствени искания за допълване на съответния доказателствен материал, а обвинителният акт е готов“.

Прокуратурата приключи разследването по случая с Дебора от Стара Загора

Припомняме, че преди дни районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова заяви, че прокуратурата е приключила разследването по случая с 18 годишната Дебора Михайлова.

Считаме, че сме събрали и проверили нужните доказателства, за да докажем виновността на лицето, обясни Димитрова и посочи, че предстои внасяне на обвинителен акт в съда.

Тя добави, че е започнало предявяване на материалите по делото на защитниците и се очаква то да приключи другата седмица. По време на разследването са разпитани множество свидетели, направени са експертизи, следствен експеримент, претърсвания и огледи. 

През август държавното обвинение обедини двете досъдебни производства, образувани срещу Георгиев, за нанасяне на двустепенна средна телесна повреда, изразяваща се в черепно-мозъчна травма, мозъчен оток и лека мозъчна контузия, довели до разстройство на здравето, временна опасност за живота, и порезни рани, довели до обезобразяване на лицето и на други части от тялото на 18-годишното момиче, пише БТА.

Наблюдаващият прокурор Десислава Калайджиева допълни, че предстои да му бъде повдигнато обвинение и за това, че „на 26 юни в Стара Загора в стая в апартамент е принудил пострадалата да претърпи нещо противно на волята си като остригал част от косата ѝ и употребил сила - удар с юмрук".

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
8574 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
съни

2023.11.15 | 15:09

5
браво там му е мястото.
Олеле

2023.11.18 | 16:04

7
Съни,твоето място е на друго място но ти не знаеш че си проблемно прост и елементарен селски бек!!!

2023.11.15 | 18:51

6
Като е толко невинен, би ли го поканила у дома си адвокатката? Би ли го пуснала да излезе с дъщери й?
ШЍИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФИНЕ

2023.11.15 | 13:35

4
А ОНЯ ДЕТО УБИ ФЕРАРИО СПАСОВ ....., ЩО Е ПУСНАТ ....?;!
Този изверг

2023.11.15 | 13:28

3
Не мога да го защитя по никакъв начин,но и пи клата има вина. Чий дири при него като знае,че е женен и има дете??? И родителите и са виновни. Кога чеша катерицата и беше добре,а сега реве. Гледам я,че и фотосесии качва. Можеше да го дава по-скромно докато приключи процеса.

2023.11.15 | 13:20

2
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

2023.11.15 | 13:06

1
Този безумен изверг не трябва да излиза от затвора!!!!

Добави коментар

Водещи новини