Безлов: Божков се връща, защото знае, че няма да бъде осъден

  • 11 септември 2023 13:32

  • 1686
  • 0
Безлов: Божков се връща, защото знае, че няма да бъде осъден
© Булфото (архив)

От момента, в който бившият прокурор Иван Гешев направи сътрудничество с Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от, може би от тогава се опитва да напусне Дубай, но там има процедури. Това заяви експертът по сигурност Тихомир Безлов в предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS. Той не очаква Божков да бъде осъден в страната.

По думите му има най-интересните варианти, които обясняват връщането на Божков в България, е спрягането на името на руските контакти и особено бизнесмена Евгений Пригожин.

„Пригожин с вариант да се прави хазартен бизнес с Крим е впечатляващ въпрос. В онзи момент Пригожин значи директно Кремъл”, каза Безлов.  

Прокуратурата: Васил Божков никога не е бил, нито в момента е защитен свидетел

Според него възможно е бизнесменът Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от да има стратегия да направи малка партия, с която да отвръща на очакванията. Нито ДПС, нито ГЕРБ, нито ПП-ДБ биха преговаряли с подобен политически субект. „Възраждане” са достатъчно адаптивни, но не мисля, че и те биха рискували с него, имайки предвид репутацията му. Сещам се как Божков се опита да се договори със Слави Трифонов и беше разочарован, че той не се съгласи на сътрудничество.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1686 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини