Методи Андреев: Докато този политически кръжец се води от Борисов, Радев дълго ще управлява

  • 17 май 2023 10:35

  • 1659
  • 3
Методи Андреев: Докато този политически кръжец се води от Борисов, Радев дълго ще управлява
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

„Докато този политически кръжец на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се води от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, докато тези тежки съмнения за криминални престъпления срещу интереса на България не бъдат разкрити и докато ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не получи лидер с европейски профил в лицето на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, мога да прогнозирам, че Радев дълго време ще управлява. В този смисъл, оставането на Борисов начело на партията, липсата на желание на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да сменят облика си с реален европейски, това означава президентът да запази позициите си”.

Това заяви бившият депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и бивш председател на Комисията по досиетата Методи Андреев в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

По думите му: „водещата българска партия, каквато се явява ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, е с тежко криминално минало, тъй като нейният лидер е споменат лично от все още действащия главен прокурор с три имена. Така обикновено хората се обръщат към хора, които могат да станат обвиняеми”.

Андреев смята, че „топката е в прокуратурата. Главният прокурор няма ход назад, той става уязвим с тези думи. Той не спомена името на Делян Славчев Пеевски”.

„Да, България” се управлява от крадлив олиргахичен модел”, допълни Андреев.

„Този крадлив олиргахичен модел бе създаден още от управлението на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, в първите години на промяната”, каза бившият председател на Комисията по досиетата. 

Според него този модел е наследен от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

В студиото беше и политологът Кристян Шкварек, според когото в България институциите са като фиданки – ние през няколко десетилетия ги изкореняваме и започваме отначало. „Колкото по-често го правим това изкореняване, толкова повече се отдалечаваме от този бленуван западен модел”, каза той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1659 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бояджията

2023.05.17 | 11:18

3
Г-н експерт и боко и румбата са проект на фащ сдс така че няма разлика хм

2023.05.17 | 11:02

2
РАДЕВ ЩЕ УПРАВЛЯВА ОЩЕ 2 ГОДИНИ А БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ НА ВЛАСТ ДОКАТО Е ЖИВ

2023.05.17 | 10:48

1
Андреев нямате никакво /нито морално, нито юридическо/ да ПЕНСИОНИРАТЕ БОРИСОВ.Това право принадежи на Партията му.Вие пенсионирайте Атанасов.Колкото повече ви пречи Борисов, толкова повече ще гласуваме за него.Набийте си го в кратуните.

Добави коментар

Водещи новини