Прокуратурата пое случая с бития шофьор на линейка

  • 18 април 2023 16:26

  • 821
  • 0
Прокуратурата пое случая с бития шофьор на линейка
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Районна прокуратура - Бургас ръководи разследване за хулигански действия, извършени по отношение на водач на линейка, отзовал се на повикване за пътен инцидент край село Руен, обл. Бургас Районна прокуратура - Бургас ръководи разследването по досъдебно производство, образувано за хулигански действия, извършени по отношение на водач на линейка, който се е отзовал на повикване след пътен инцидент, при който е пострадало дете.

Престъплението е извършено на 15.04.2023 г. между селата Ябълчево и Руен, обл. Бургас. То е квалифицирано по чл. 325, ал.1 от НК. Установено е, че лица са извършили действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, нахвърляйки се срещу водача на линейката.

Пребитият край Руен шофьор на линейка проговори

По досъдебното производство са разпитани свидетели, сред които и самият пострадал. Иззети са видеозаписи, които да спомогнат на служителите на ОД на МВР - Бургас да установят конкретните извършители на деянието, допълват от държавното обвинение.

Предстои да бъде извършена и медицинска експертиза, чието заключение да установи конкретните наранявания на пострадалото лице.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
821 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини