Диана Ковачева: Работим усилено върху препоръките на Еврокомисията

  • 21 юли 2012 09:49

  • 787
  • 2
Диана Ковачева: Работим усилено върху препоръките на Еврокомисията
©

Докладът на Европейската комисия показва много ясно и точно какво е състоянието на съдебната система в България, заяви в ефира на БТВ министърът на правосъдието Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент.

Тя бе категорична, че докладът е знак, че България е поела правилният път на реформата. Ковачева отново заяви, че страната ни работи усилено по изпълнение на препоръките на Еврокомисията. 

Относно това кои са 12 - те групировки в страната ни, правосъдният министър заяви, че не знае и отговор на този въпрос може да даде министър Цветан Цветанов. Тя добави също така, че не може да се определи кои са престъпните групировки докато няма присъди, защото в противен случай става въпрос за набедяване.

Ковачева заяви, че се работи усилено и по така нар. дела с обществена значимост. Тя разясни, че това са много трудни дела не само в България, но и в цяла Европа, защото често те са изключително продължителни, на тях се явяват много добри адвокати, доказателствата се събират много трудно.

Във връзка с казуса "Мирослава Тодорова" и изявленията на съдиите, че имат страх от ВСС, Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент каза, че трябва да станат известни имената на тези членове от Съвета, които наистина оказват натиск.

Последвайте канала на

Десислава Станева
787 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.07.23 | 20:28

2
Леко да се не скършите, мама ви проста ГЕРБерска!!!
dada

2012.07.23 | 16:55

1
да се не преработиш само, по-добре не правете нищо , да ви се не смеят много. нема такива жалки твари като това правителство

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини