Главният прокурор насърчи ученици от София да защитават правата си

  • 18 януари 2023 10:33

  • 250
  • 1
Главният прокурор насърчи ученици от София да защитават правата си
© Прокуратура

В открит урок главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във насърчи учениците от гимназия „Хенри Форд“ в София да бъдат упорити.

„Когато смятате, че сте прави, не се отказвайте, а се борете и си защитавайте правата. Това е начинът да успеете в живота“, посочи той, цитиран от пресцентъра на прокуратурата.

Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във се срещна с ученици от 10, 11 и 12 клас в рамките на инициативата „Правосъдие в бъдещето - прокурори и ученици говорят за право“, организирана от Асоциацията на прокурорите в България и Камарата на следователите.

За да живеете по-добре, трябва да имате усещане за общност и уважение към институциите, обърна се към учениците главният прокурор и им каза, че те са хората, които могат да променят България, ако искат да живеят по-добре.

Гешев разказа на учениците как функционира прокуратурата, както и как се става следовател и прокурор.

Гешев призова: Да имаме нетърпимост към престъпността

Преди седмица главният прокурор се видя с ученици от Перник.

„Трябва да имаме нетърпимост към престъпността и когато се сблъскаме с нея – лично или чрез наш близък, трябва да си потърсим правата“, коментира тогава той. Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във призова учениците да научат основните си права и задължения, за да знаят как да се защитават, ако станат жертва на престъпление. 

Последвайте канала на

Владимир Василев
250 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.18 | 15:39

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини