Откритата в куфар Евгения убита заради пари за апартамент?

  • 17 януари 2023 12:48

  • 8302
  • 5
Откритата в куфар Евгения убита заради пари за апартамент?
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Делото за убийството на Евгения Чорбанова продължава по същество в Софийския градски съд с разпит на свидетели. През декември м.г. съдебният състав отказа да върне обвинителния акт на прокуратурата, както поиска защитата на подсъдимите за престъплението – съпругът на убитата Орлин Владимиров и баща му Пламен.

Първа свидетелства майката на Евгения. Капка Чорбанова заяви, че според нея и съпруга ѝ мотивът за престъплението не е ревност, а материален - парите за апартамент, който Евгения и Орлин са искали да купят.

Тя разказа, че не знае семейството да е имало проблеми. Имало обаче един случай, през април 2021 г. - няколко месеца преди убийството, когато Орлин е изгонил от жилището им съпругата и детето си, те се върнали на следващия ден. Също така Евгения споделила на майка си, че Орлин ѝ проверявал тайно телефона с кого си пише. 

Майката добави, че не знае Евгения да е имала връзка с друг мъж. Още в началото, след като Евгения била обявена за издирване, тя поискала Орлин да мине на детектор на лъжата, но той отказал. Тя каза още, че Орлин е монтирал камери в детските играчки на детето, за да следи жена си.

Тръгва делото за убийството на Евгения Владимирова, чието тяло беше намерено в куфар

По делото предстои да бъдат разпитани още бащата на Евгения, брат ѝ и съпругата му, както и други близки. Преди днешното заседание пред Съдебната палата отново се събраха приятели на убитата с искане за справедливост, предаде БТА.

Тялото на Евгения Чорбанова беше открито през 2021 г. в куфар във водоем. Тя изчезна през октомври, а тялото ѝ беше намерено през ноември. Мъжът на убитата ползвал телефона ѝ и нейните профили в приложения за комуникация. Той участвал и в издирването на съпругата си. Според разследващите бащата Пламен Владимиров е съдействал на сина си да прикрие следите на престъплението. Обвинението посочва, че престъплението е извършено по особено мъчителен начин за жертвата и тя е осъзнавала какво се случва.

Константин Тодоров
8302 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.01.17 | 14:44

1
Всяка жена, си заслужава съдбата.
Лили

2023.04.24 | 12:41

5
Да,и всеки мъж!

2023.01.17 | 16:50

4
Да, всеки си гради съдбата, и си заслужава, което е изградил! Защо ме обиждаш??

2023.01.17 | 15:14

2
А всеки мъж дали си я заслужава кретен?????
PaulaFox

2023.01.17 | 16:14

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини