Съпругът на Евгения споделял пред приятели, че ако го напусне, ще я убие

  • 10 август 2023 08:16

  • 1987
  • 2
© Кадър - Нова телевизия

Преди две години 33-годишната тогава Евгения беше зверски убита и натъпкана в куфар. Адвокатът на почерненото семейство Иво Найденов разкри в ефира на Нова телевизия подробности за хода на делото, след като в сряда то беше гледано от Софийския градски съд. Той е категоричен, че това е класически случай на убийство. Юристът сподели предистория, която станала известна едва по време на съдебните заседания. В чатове от година преди убийството Орлин е споделял със свои приятели, че ако жена му го напусне, той ще я убие. По думите му тази подробност не е била споделяна пред полицията. Найденов е категоричен, че решението е било взето много преди физическото извършване на убийството.

Според адвоката на семейството бащата на сочения за извършител не само е съучастник в прикриването на престъплението, но и в неговото планиране.

 „Ако само това, че е укрил тялото, в НК е предвидена такава възможност, той ще бъде признат за виновен, но няма да бъде наказан. Това е абсолютен парадокс. НК не трябва да се пише „на коляно”, а трябва сериозен анализ”, коментира юристът.

Евгения била убита по изключително мъчителен начин

Няколко дни, след като съпругът на Евгения споделил на учителката на детето им, че тя е изчезнала, той бил усмихнат и в добро настроение. Това е обяснила самата педагожка в съдебната зала.

Майката на Евгения каза в сряда, че, за да има домашно насилие, трябва да бъдат подавани поне 3 жалби в полицията. Капка Чорбанова е категорична, че случаят с дъщеря ѝ се е домашно насилие.

Последвайте канала на

Калина Христова
1987 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хаха

2023.08.10 | 09:02

2
Ами сложете паметник на дрислъото байдън ни не забравяйте цукалото
Абе

2023.08.10 | 09:01

1
Пак ли не ми пускате коментара щото е против тъпата и продажба заличава ща с лека ръка историята продажното правителство

Добави коментар

Водещи новини