Оставиха в ареста двама мъже, извършили убийство по хулигански подбуди

  • 24 октомври 2022 16:17

  • 487
  • 2
Оставиха в ареста двама мъже, извършили убийство по хулигански подбуди
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Съдът в Добрич уважи исканията на Окръжната прокуратура и остави в ареста двама мъже във връзка с убийство, извършено по хулигански подбуди.

Съдът в Добрич уважи като основателни исканията на Окръжна прокуратура – Добрич за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двама млади мъже, привлечени към наказателна отговорност за убийство по хулигански подбуди. Д.Д. (21 г.) и К.П. (29 г.) са обвиняеми за извършването на престъпление по чл. 116, ал.1, т. 11, пр. 1 от НК и бяха задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор.

Подробности за жестокото убийство в Добрич

Престъплението двамата извършили в малките часове на 21 октомври 2022 година. 52-годишен мъж бил намерен на улица в Добрич в безпомощно състояние и, въпреки усилията на лекарите, починал. Назначената съдебно-медицинска експертиза установила, че мъжът е станал жертва на тежко криминално престъпление, съобщават от държавното обвинение.

По тялото му били установени множество травматични увреждания. В хода на разследването били събрани доказателства за съпричастността на двамата обвиняеми към убийството, като станало ясно, че са го извършили по хулигански подбуди и без да познават случайно срещнатия на улицата човек са му нанесли побой. Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Добрич.

Определението на съда подлежи на обжалване пред въззивната инстанция във Варна.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
487 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.24 | 16:49

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Гост

2022.10.24 | 16:37

1
Е как сте оставили в ареста тези добри хора, най вероятно от вечно онеправданото малцинство, пуснете ги, утре ще убият и заколят вас и то заедно с други, които знаят, че няма кой да им потърси отговорност. Просто ги пратете на електрическия стол.

Добави коментар

Водещи новини