Издирват заподозрян, опитал да влезе в дома на криптотърговеца от София

  • 26 май 2022 08:11

  • 1993
  • 5
Издирват заподозрян, опитал да влезе в дома на криптотърговеца от София
© Нова телевизия

Извършва се претърсване в дома на изчезналото лице. Сестра му е видяла лице покрито с дрехи, влизащо в дома му. Тя се е развикала и лицето така и не е влязло в дома. Това заяви Десислава Петрова говорител на Софийска градска прокуратура в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия.

Петрова отбеляза, че се изземват и се преглеждат записи от видеокамерите.

Лицето, което сестрата е видяла се издирва. Нямаме информация Александър Алтънбашев да не е жив. Не мога да потвърдя информация да му се е случило нещо, довело до смъртта му, уточни говорителят на Софийска градска прокуратура. 

Разкриха подробности за мистериозното изчезване на криптотърговеца в София

Неговата сестра го е забелязала в района на Младост, в близост до мебелен магазин сутринта на 23 май. Имало е кореспонденция между двамата през мобилно приложение. След 12.00 часа телефонът му е бил изключен, допълни още Петрова. 

По думите и основната линия, по която се работи, е отвличане.

В случаите за изчезнали лица обичайно се проверява и версията за укриване по собствена воля, като се изследва имало ли е причина да постъпят по този начин. В момента се извършват активни действия, добави още тя.

Говорителят на Софийска градска прокуратура коментира и случая с откритите трупове, заровени в гориста местност край София.

Разследването продължава. Колегите ще направят всичко възможно да проверят макар и неофициално заявените твърдения от обвиняемия преди неговото привличане, че става въпрос за около 50 тела. Ако бъдат установени още такива, ще бъдат предприети аутопсии и ще бъдат назначени експертизи, както се работи и с досега откритите тела, отбеляза още тя. 

Изследва се и дали погребалната агенция е извършвала законосъобразно дейността си. Иззети са множество документи, извършват се справки. В процес на установяване сме дали обвиняемият има право да извършва погребални дейности, обясни Петрова. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1993 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.09.12 | 17:07

5
Криптобаламурник ама само как изгърмяха всички и особено кухите копачи които разтресоха пазара на видеокартите !

2022.05.26 | 09:35

3
Коя е тази красавица? Искам да спя с нея, за да разбера що за жена е.

2022.05.26 | 10:03

4
Журналистката
Пунта Мара

2022.05.26 | 09:16

2
А,Мата Хари.........?!
Пешо

2022.05.26 | 08:31

1
Деси Петрова - фап фап фап

Добави коментар

Водещи новини