Гешев е на официално посещение в Република Северна Македония

  • 27 октомври 2021 16:25

  • 430
  • 1
Гешев е на официално посещение в Република Северна Македония
© Пресцентър Прокуратура

Главният прокурор на Република България Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във разговаря днес с главния прокурор на Република Северна Македония Любомир Йовески, по чиято покана е на официално посещение в Скопие. Програмата на визитата включва среща и с министъра на правосъдието Боян Маричик, съобнщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

В хода на проведените двустранни разговори бяха обсъдени борбата с организираната престъпност, сътрудничеството по наказателноправни въпроси, както и въпроси от взаимен интерес. Подчертани бяха и традиционно добрите отношения и сътрудничество между правоприлагащите и правоохранителните органи на двете съседни балкански държави.

Прокуратурата на Република България и Прокуратурата на Република Северна Македония имат сключено споразумение за сътрудничество от 2015 г. с цел укрепване на контактите между прокурорите и съвместна работа във всички области на прокурорската дейност.

Иван Гешев се срещна с президента на Евроджъст

Последвайте канала на

Константин Тодоров
430 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХХХ

2021.10.27 | 17:37

1
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

Добави коментар

Водещи новини