Внукът на Цар Киро остава в ареста

  • 15 май 2012 13:20

  • 801
  • 0
Внукът на Цар Киро остава в ареста
©

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста внукът на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от - Ангел Рашков-младши, предаде БТВ.

Младежът обжалва наложената му мярка "задържане под стража" и поиска по-лека. Той бе задържан в средата на март заради подкуп от 20 лева, които подхвърлил на пътни полицаи. Ангел Рашков-младши шофирал скъп автомобил без шофьорска книжка.

Адвокатът на обвиняемия поиска той да бъде пуснат от ареста, защото бил изкупителна жертва на клана Рашкови. Прокуратурата обаче настоя младежът да остане в ареста, защото съществува реална опасност да се укрие или да извърши ново престъпление.

"Не съм дал 20 лева. Смятате ли, че ако исках да подкупя някой, щях да го направя с 20 лева", коментира в съда Ангел Рашков-младши, който е с условна присъда за представена фалшива диплома за завършено образование пред КАТ-Стара Загора. Именно затова книжката му е била отнета в момента, в който е бил заловен от полицията през март.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
801 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини