Гешев и ВСС се обърнаха към магистратите и съдебните служители за професионалния им празник

  • 16 април 2021 11:40

  • 1175
  • 1
Гешев и ВСС се обърнаха към магистратите и съдебните служители за професионалния им празник
© Булфото (архив)

Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във и ВСС поздравиха магистратите и съдебните служители за професионалния им празник

"Днес, повече от всякога, е важно да върнем доверието в юридическите професии и съдебната система. Честит празник, скъпи колеги! Не спирайте ежедневно да отстоявате личните добродетели, справедливостта и върховенството на закона!", написа обвинител номер 1 в "Туитър". 

Висшият съдебен съвет поздрави всички магистрати, съдебни служители и представители на юридическата общност с професионалния им празник, 16 април, Ден на Българската конституция, съобщава на сайта си съветът.

"С мъдрост, достойнство и вдъхновение да постигате професионални успехи и удовлетворение, осигурявайки равновесието между закона и справедливостта, в духа на онези възрожденци и първи представители на българския народ, проправили пътя към модерната европейска държавност!", пожелава представляващият ВСС Боян Магдалинчев от името на съвета.

Радев към юристите в Деня на Конституцията: Бъдете безкомпромисни с неправдата!

Той също така пожелава на юридическата общност сила и непоколебимост в отстояване върховенството на закона и демократичните ценности.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1175 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иван

2021.04.16 | 21:44

1
Лайнар, оставка, съд и затвор!

Добави коментар

Водещи новини