Съдът отново не пусна от ареста обвиняемия за смъртта на Милен Цветков

  • 11 март 2021 12:37

  • 1076
  • 2
Съдът отново не пусна от ареста обвиняемия за смъртта на Милен Цветков
© Булфото (архив)

Софийският градски съд (СГС) за пореден път отказа да пусне от ареста Кристиан Николов, обвиняем за смъртта на журналиста Милен ЦветковМилен ЦветковМилен Цветков е роден на 30 юли 1966 г. в София. На 19 април 2020 година е убит при катастрофа. Завършва, предаде репортер на Novini.bg

Днес Николов не присъства в зала заради заболяване - положителен тест за коронавирирус. 

Кристиан Николов отново иска да излезе от ареста

Това не е първият опит на обвиняемия за убийството на журналиста да излезе на свобода, а днес съдиите отново не уважиха искането. 

Припомняме, навръх Великден миналата година, Николов се вряза с джипа си в автомобила на Милен ЦветковМилен ЦветковМилен Цветков е роден на 30 юли 1966 г. в София. На 19 април 2020 година е убит при катастрофа. Завършва на червен светофар в София.

Според обвинението 22-годишният Кристиан е шофирал под въздействието на три вида наркотик и с превишена скорост.

До момента се проведоха две заседания по делото срещу младежа, на които бяха изслушани свидетели на катастрофата, които разказаха какво са видели и какво се е случило след като джипът на Николов се е блъснал в колата на Цветков. 

Радина Лазарова
1076 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
НЕ СЪМ ПЛАТЕН САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО

2021.03.11 | 14:51

2
ПАРТИЯТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО НЕ Е СЪСТАВЕНА ОТ ХОРА УЧАСТВАЛИ ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И Е ОТ МЛАДИ И СПОСОБНИ СПЕЦИАЛИСТИ И Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО ПРЕДЛАГА РЕАЛНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ПРАВЕНО ДО СЕГА ВЪВ БЪЛГАРИЯ АКО С.ТРИФОНОВ УПРАВЛЯВА ЩЕ Е КАТО Б.БОРИСОВ САМ ЩЕ ВЗИМА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО (БНО) №14 ЩЕ ПИТА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА КОИТО ГИ ЗАСЯГАТ

2021.03.11 | 12:54

1
Линч за тоя!

Добави коментар

Водещи новини