Разпитват свидетели по делото за смъртта на Милен Цветков

  • 26 февруари 2021 07:50

  • 453
  • 2
Разпитват свидетели по делото за смъртта на Милен Цветков
© Булфото (архив)

С разпит на свидетели продължава делото за смъртта на журналиста Милен ЦветковМилен ЦветковМилен Цветков е роден на 30 юли 1966 г. в София. На 19 април 2020 година е убит при катастрофа. Завършва. Очаква се днес да бъдат разпитани очевидци на тежкия пътен инцидент от миналия Великден, при който загина телевизионният водещ, предаде БНР.

На първото заседание във вторник показания даваха годеницата и приятели на подсъдимия Кристиан Николов. Те разказваха за купона, на който са били преди деня на катастрофата, колко са пили и употребявали ли са наркотици. И въпреки че прокуратурата съобщи за открити три вида упойващи вещества в кръвта на младия мъж, заради което той е обвинен, че умишлено е причинил смъртта на Цветков, никой от приятелите му не каза да го е видял да се дрогира.

"Дали някой го е видял да взема, дали не го е видял, за нас това няма никакво значение, важна е обективната находка, това, което са намерили в организма му", коментира показанията адвокатът на наследниците на Милен ЦветковМилен ЦветковМилен Цветков е роден на 30 юли 1966 г. в София. На 19 април 2020 година е убит при катастрофа. Завършва Менко Менков.

Приятелката на Кристиан Николов: Той оказа помощ на Милен Цветков

По време на разпита си годеницата на Кристиан Николов - Симона Цанкова - която е била в джипа, с който той удари колата на Цветков, каза, че Кристиян е бил първият, който се опитал да му окаже първа помощ. Че за това има и свидетели твърди и адвокатът на подсъдимия Константин Симеонов:

"В дадения случай неговата помощ може да не е решаваща. Най-вероятно в конкретния случай, за съжаление, Милен ЦветковМилен ЦветковМилен Цветков е роден на 30 юли 1966 г. в София. На 19 април 2020 година е убит при катастрофа. Завършва не е имал никакви и шансове. Просто той е едно нормално момче.

Радина Лазарова
453 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Trudya23

2021.04.10 | 03:57

2
­­В­и­­­ж­­­т­е­ ­­­м­­о­­­я­­­т­а­ ­­т­и­­­й­­н­ ­п­­­у­­­т­к­а­­­ ­-­­­ ­W­W­W­­­.­­B­­­G­­1­7­­.­­C­­­L­­­U­B­­
боби

2021.02.26 | 11:29

1
Интересно, кое е нормалното на това момче, дрънка адвокатът??Тези за пари и майка си продават!Наглеци!!

Добави коментар

Водещи новини