Сливенският съд осъди мъж на затвор за производство на метамфетамин

02 март 2021 15:40

Сливенският съд осъди мъж на затвор за производство на метамфетамин
© Getty Images/Guliver (архив)
551 1

Сливенският окръжен съд наложи ефективно наказание от 1 година и 10 месеца "лишаване от свобода" на мъж, произвел и държал метамфетамин с цел разпространение. Това съобщиха от Апелативната прокуратура в Бургас.

Мъжът с инициали М. Г. е признал вината си за това, че е произвел и държал метамфетамин и прекурсори с цел разпространение. Престъпните деяния са осъществени на 16 юли 2020 г. в Сливен. Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален строг режим в затвор. Споразумението, което е одобрено от Окръжен съд - Сливен, е окончателно и има сила на влязла в законна сила, осъдителна присъда.

От Окръжна прокуратура - Сливен, съобщиха, че съдът е наложил и мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо мъж с инициали Т.И., заловен при производство на метамфетамин в жилището си на 25 февруари 2021 година в Сливен. Производството на наркотика е извършено в условията на опасен рецидив. Определението на Окръжен съд - Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Бургас.

25-годишен е задържан за наркотици

Novini.bg
551 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
Jennifera18

2021.04.10 | 03:57

91878
­­В­­и­­ж­­т­­е­­­ ­­м­­­о­­я­­т­­а­­­ ­­т­­­и­й­­­н­ ­­п­­­у­т­­­к­а­­­ ­­­-­ ­­­W­­W­­­W­­­.­B­­­G­­­1­­­7­.­C­L­­­U­B­­­

Добави коментар

Водещи новини