Увеличиха гаранцията на съпругата на Васил Божков до 1 млн. лева

Апелативният спецсъд увеличи гаранцията Елена Динева, съпруга на укриващия се в Дубай Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. Първоначално гаранцията бе определена на 750 000 лв, а днес съдъят я вдигна на 1 млн. лв., предаде репортер на Novini.bg

Още в началото обаче стана ясно, че обвиняемата за участие в Организирана престъпна група (ОПГ) няма възможността да плати толкова висока гаранция. Това бе потвърдено и от нейните адвокати.

Динева ще остане в ареста още 20 дни в ареста до края на октомври, когато изтича 8-месечният срок на задържана. След това мярката й трябва да бъде променена.

Инсулт покоси близък до Божков човек

От Специализирана прокуратурата поискаха гаранция от един милион и петстотин хиляди лева и смятат, че има реална опасност да извърши друго престъпление. Бе изтъкнато, че Динева има и скъпа къща в Париж, т.е., че има доходи да си плати гаранцията.

Днес стана ясно още, че обиските в дома на Динева продължават. Прави се и опис на иззетите вещи, а обвиняемата присъства на място при извършване на процесуалните действия.

Междувременно днес говорителят на главния прокурор Сийка Милева изнесе подробности за иззетите анкити от офиса на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от на ул. "Московска". Както е известно самият той се укрива в Дубай от месеци, докато у нас има повдигнати редица обвинения. 

Прокуратурата с последни данни за иззетите от офиса на Божков антики

 

Коментари

 1. 2020.10.06 | 14:10
  КОГАТО ДЪРЖАВНИТЕ РЕКЕТЬОРИ РЕШЪТ ДА СЕ ГАВРЯТ С ТЕБ, НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ. БОЖКОВ ЗАТОВА ИЗБЯГА
  1. 2020.10.06 | 14:22
   ще си дойде споко,убиеца,крадеца бошкоФФФФ
 2. 2020.10.06 | 14:22
  ВМЕСТО ДА ХВЪРЛЯ ПАРИ ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДА ХРАНИ ЛУМПЕНИТЕ, ЧЕРЕПА ДА ПЛАТИ ГАРАНЦИЯТА. ВИЖДА СЕ, ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ ОТИВАТ НА ВЯТЪРА, ТЪЙ КАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ РАБОТИ СПОКОЙНО, НЯМА ПРИЗНАЦИ ЗА ОСТАВКА, А ТУЛУПИТЕ НАМАЛЯХА ДРАСТИЧНО.
 3. 2020.10.06 | 14:21
  Суперрррр още толкова трябва да искат,черепчето ще плати
 4. 2020.10.06 | 14:20
  тоя бошков като е такъв престъпник тиквата и цацаров къде спаха последните 7 години???? чак сега ли откриха, че е престъпник или просто едни престъпници намериха как да ограбят друг престъпник????
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Съд и прокуратура

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет