Убиецът от Негован остава в ареста

Обвиненият за жестокото убийство на възрастното семейство Атанасови край Негован Георги Нанчев остава в ареста, реши Софийски градски съд, предаде репортер на Novini.bg.

Експертиза е показала, че няма тумор в мозъка, както твърди и на каквото основание иска промяна на мярката за неотклонение.

Трета жертва на убийците от Негован?

Съдът определи в следващите два месеца да няма право да пуска нова молба за изменение на мярката. За последните 4 месеца, това е третата му молба.

Пламен Шляпашки и Георги Нанчев направиха пълни самопризнания за убийството на възрастното семейство Атанасови. Мъжете разкриха и ключови детайли от престъплението. Убийците застреляли пенсионерите в дома им в София, след което нарязали телата им на парчета, вкарали ги в бидони и ги скрили край водоема в Негован. След това старателно прикрили следите си и изчистили местопрестъплението с белина.

Касапите кроили пъкления си план около година, стана ясно още от показанията на обвиняемите. Мотивът за извършването на убийството бил финансов. Георги Нанчев е познавал жертвите от 15 години и е знаел много за имотите и доброто финансово състояние на семейството.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет