Трета жертва на убийците от Негован?

Роднини на мистериозно починала жена, подозират че е станала трета жертва на убийците от Негован. Цветанка Стоянчева е била на 85 години. Тя е живеела в столичния квартал "Гео Милев". Стоянчева е държала у дома 70 000 евро от продадена земя. Апартаментът, в който е живеела, е бил продаден на Петър Петров от Радомир, а пълномощник е бил Пламен Шляпашки.

Майка ми почина на 17 септември 2018 г. На 7 септември ми се обадиха от Първо Районно управление и ми казаха, че майка ми е паднала между някакви коли. На място е отишла полиция. Закарали са я в болница. Там ми казаха, че майка ми е с инсулт в реанимация. Няколко дни лекарите се бореха за живота ѝ, след това тя почина. Това разказа пред Нова телевизия дъщерята на починалата жена - Валентина Зашева. По думите ѝ Цветанка Стоянчева е изтеглила парите от продадената земя, тъй като не е имала доверие в банките.

В апартамента е живеела с една от дъщерите си, която страда от деменция. Майка ми също имаше здравословни проблеми. Нямаше ориентир, понякога не знаеше къде се намира и не можеше да познава хора, каза Зашева.

Опитахме се да платим тока на апартамента и така разбрахме, че всъщност той е продаден на 27 юни 2018 година, разказа още дъщерята на починалата.

Моята майка се запознава с Пламен Шляпашки посредством моята голяма сестра Мая. Двамата са били колеги в Техническия университет. Мая работи там като чистачка. Споменала е, че имат нужда от боядисване и го наемат като бояджия, за да ремонтира жилището на майка. Постепенно той се внедрява между тях, изпълнява им разни дребни поръчки и изведнъж парите изчезват от апартамента. Впоследствие се оказа и че апартаментът е продаден, каза още Зашева.

Подадохме жалба своевременно за евентуална имотна измама. Заведена е полицейска проверка, образувано е досъдебно производство, в момента случаят се разследва. Оказа се, че бабата, която е починала, е упълномощила трето лице да продава жилището на когото той намери за добре. Именно това е направил той. Завели сме гражданско дело, с което оспорваме сделките, тъй като жената не е била добре здравословно, заяви адвокат Виктор Димитров.

По думите му, близките на мистериозно загиналата възрастна жена искат ексхумацията ѝ, за да се установят факти и обстоятелства, които имат значение за това дали е имало някакви вещества в кръвта ѝ.

Не мога да се ангажирам с конкретна информация относно предполагаемата трета жертва на убийците от Негован. Това каза министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред журналисти в кулоарите на Народното събрание във връзка с предполагаемата трета жертва на убийците от софийското село.

Младенов заяви, че от МВР са се фокусирали и върху евентуални действия на тези лица в миналото и разследването продължава.

В момента, в който имаме категорични доказателства за извършено от тях престъпление, ще уведомим всички, добави още той.

Коментари

 1. 2019.11.08 | 16:08

  Да опитате вкуса на "винаги е имало убийства" сега, вие или някой от семействата ви, защото щом сте толкова тъпи, че не разбирате, че едно убийство (тоя смотаняк Жоро не беше причинил смърт а тежки травми с павето) за 20-30години не може да се сравни с ежедневните убийства, значи всичко ще ви е наред.

 2. 2019.09.20 | 19:56

  тия са на власт 30г..

  1. 2019.10.12 | 10:44

   А комунистите колко апартамента отнеха и колко убиха?

 3. 2019.09.20 | 19:33

  Зящо бе КостУФ,бре @й дук,
  защо докара ни до тук!?

  1. 2019.09.20 | 19:49

   Има ли хора,които още се съмняват, че да стигнем до тука (моралното падение),заслуги имат Нереза(Сашо)и КостУФ Ай дука!?

 4. 2019.09.20 | 16:50

  в българия вече се случват престъпления типични за Съединените Негърски Щати

  1. 2019.09.20 | 18:09

   Да си чувал за Жоро павето по татово време? И тогава имаше серийни убийци, но информацията се държеше под похлупак. И.Диот!

  2. 2019.09.20 | 17:15

   А ти чувал ли си нещо за Чакатило, и защо си мислиш, че в България не е имало убийства преди 89 та? Убийства винаги е имало по света, и винаги ще има за съжаление.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет