Гръцките съдебни власти допуснаха екстрадирането на Йоско Костинбродския

Съдебните власти в Република Гърция са допуснали екстрадирането на Йосиф Йосифов в България, задържан с Европейска заповед за арест, издадена от Специализираната прокуратура.

Предаването му на българските съдебни власти обаче е отложено, тъй като с решение на тричленен състав на първоинстанционния съд в Солун той следва първо да изтърпи наказание от 40 месеца лишаване от свобода за незаконно притежание на оръжия. Това се казва в съобщение на бюро СИРЕНЕ-Гърция, получено в Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ в МВР и в Специализираната прокуратура. До окончателното произнасяне по наложената му 40-месечна ефективна присъда в Гърция Йосиф Йосифов остава с мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Задържаха Йоско Костинбродския в Гърция, спецпрокуратурата прати европейска заповед за арест на гръцките власти

В България беглецът от правосъдието следва да изтърпи 4-години лишаване от свобода с влязло в сила с Решение 65/2020 г. на Върховния касационен съд. Йосифов бе осъден от Специализирания наказателен съд на 1 година затвор за изнудване, което обаче е извършено в рамките на тригодишно отложено наказание на Софийския районен съд за противозаконно отнемане на автомобил и следва да се изтърпи ефективно, съобщават от пресцентъра на Специализираната прокуратура.

 

Коментари

 1. 2020.08.04 | 15:03
  Боклук,само като му види човек грозната муцуна на булдог
 2. 2020.08.04 | 14:53
  СЪВЕТСКАЯ СРЪБСКА ...КОГА ...ЩЕ ДОКАРАТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ....А .....ОНЯ ОТ “ боец “ - пръц ,ВСЯКА ВЕЧЕР СЕ НА---СИРА ПРЕД ОРЛОВ МОСТ ...! ГОШУ ОТ “ боец “ - ПРЪЦ !
 3. 2020.08.04 | 14:49
  тоя ме целуваше по корема преди време
 4. 2020.08.04 | 13:59
  Добре съдят гърците, бързо и ефикасно! Че в гръцките затвори хич не е лесно.
 5. 2020.08.04 | 13:11
  Не е Костинбродски а Безденски. Управляваше от укреплението си в родното си село. За забавление на мутрите си им създаде футболен отбор: Торнадо-Безден и играеха редовно в окръжните групи. Много страх имаше у съселяните му от него,но никой не посмя да се оплаче.
 6. 2020.08.04 | 12:43
  Тоя как го върнат в България и каскета веднага ще го пусне на свобода... да се обзаложим?
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет