Прокуратурата: Наш приоритет е гарантирането на свободата на словото

Във връзка с постъпили запитвания от медии, Софийска градска прокуратура (СГП) информира за следното:

С постановление на наблюдаващия прокурор по образувана преписка в СГП, считано от 03.07.2020 г., е назначена физическа охрана от органите на МВР на Н. Стайков, бивш журналист във в. „Капитал“, живеещ на адрес в гр. София.

Предприетите действия са с оглед изявленията на Стайков, направени в публичното пространство относно това, че поради професионалните му ангажименти като граждански активист, жилището му е станало обект на хулигански действия. Същият е възприел като заплахи и телефонни обаждания.

Иван Гешев в Туитър след арестите на приближени на Божков: Чистим България!

Прокуратурата на Република България разглежда като свой приоритет гарантирането на свободата на словото като част от върховенството на правото, съобщават от пресцентъра на държавното обвинение.

Коментари

 1. 2020.07.04 | 16:34
  наш приорите е да гарантираме бухалките
 2. 2020.07.04 | 13:20
  Свободата на словото е гарантирана в два случая: Когато Каскетът се снима в някор двор на кокошкар и дава интервюта,и когато дават показните безчинства на каскетъджиите.А за къщата на БацеЛона,кюлчетата злато,"Ало Ваньо" и пр. - пълно "лунно"затъмнение.
  1. 2020.07.04 | 13:37
   А за Грипените, а за посланиците, а за техноимепкс, за киро валутния престъпник, за Василев, за Божков, Бобоков, Арабаджиев, Стайков, Банев, Бенчев, Гергов, Овчаров и и и и и ...мноооого други червени боклуци! Сиктир мама ти гнусна бесепарска да е,ба!
 3. 2020.07.04 | 12:39
  в България няма свобода на словото, а СВОБОДИЯ на словото! НЯМА, НЯМА И НЯМА друга страна по света, в която червените л.айномети да с.ерат в общественото пространство редките си гнусни и смърдящи твърдения и то абсолютно НЕНАКАЗАНО! Лошото е, че висши държавни служители и политици ги подкрепят при това, например президентът на Републиката, партийната лидерка на бившата компартия, другарката Нинова и т.н.!
  1. 2020.07.04 | 13:07
   точно така , тука сме на първо място по СВОБОДИЯ И РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ФЕЙЙК НЮЮЮЗОВЕ ....Радеееееффф ги чете ...и това е ...друго не чете ..! дори деса - генчавата му ги чете ..и той ги разпространява ....
 4. 2020.07.04 | 13:04
  ИНДОКТРИНАЦИЯТА НА шир ...бетя - РАДЕЕЕЕФ .....КАКВО Е ....? ПЪЛЕН РАЗКОЛ И СВОБОДИЯ ...!
 5. 2020.07.04 | 11:54
  Тези са големи майтапчии...
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет