Представляващият ВСС: Никога не съм се опитвал да манипулирам общественото мнение

  • 14 май 2020 17:08

  • 910
  • 2
Представляващият ВСС: Никога не съм се опитвал да манипулирам общественото мнение
© Булфото (архив)

Никога не съм се опитвал да манипулирам общественото мнение. Това каза представляващият ВСС Боян Магдалинчев в коментар пред журналисти по повод на думите на председателя на ВКС Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет, че изявление на Магдалинчев за случая със съдията Андон Миталов не отговаря на истината.

В съобщение до медиите Панов изрази възражение срещу "опитите на представляващия ВСС да манипулира общественото мнение и да създаде неверни внушения за съществуващи доказателства".

Лозан Панов: Думите на Боян Магдалинчев по повод казуса "Андон Миталов" не отговарят на истината

На 5 февруари тази година държавният секретар на САЩ включи съдия Андон Миталов от Специализирания наказателен съд в списъка на лицата със забрана за влизане в САЩ поради негово участие в значителни корупционни дейности.

Магдалинчев обясни пред медиите, че в изказванията си за полученото във ВСС писмо по казуса, той не е посочвал какъв е характерът на съдържанието на писмото. По думите му, изявлението на Панов в посока, че се опитва да манипулира общественото мнение, "очевидно преследва други цели".

Съдия Андон Миталов не е отстранен от работа, допълни Магдалинчев и каза, че предстои дисциплинарният състав на ВСС да разгледа казуса с него.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
910 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
От дек на дек!?От кадя на кадя!?

2020.05.14 | 19:57

2
Да бе! Като те знаем що за стока си, няма начин да не е така, както твърдиш.
Де.

2020.05.14 | 18:21

1
4 тата власт българия особенно всс са хора на олигарсите облечени във черни тоги никой не вярва че доказан корумпиран съдия от най демократична зържава ке бъде уволнен анй вероятно съден затова всс го брани да защити ивституция си МОЛЯ направене един референдум за нази фалшива инснитуция какво мисли и опледеля народа

Добави коментар

Водещи новини