Неграмотна врачка измами варненка, щяла да ѝ развали "любовна магия"

  • 28 април 2020 11:55

  • 1646
  • 3
Неграмотна врачка измами варненка, щяла да ѝ развали "любовна магия"
© Pixabay

31-годишната Румяна Г., привлечена като обвиняема от Районната прокуратура във Варна за измама и задържана до 72 часа, от днес е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“ с определение на Варненския районен съд. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

В периода от 15 до 22 април тази година в условията на продължавано престъпление по член 209, ал. 1 от НК, обвиняемата възбудила у варненка заблуждението, че ще ѝ развали любовна магия. Така успяла да причини имотна измама на потърпевшата жена.

Баба даде 180 лв. за "разваляне на магия"

Деянието на Румяна, която е неграмотна, се отличава с висока степен на обществена опасност, а извършването му – с дързост.

Според наблюдаващия делото прокурор от Районната прокуратура във Варна е съществувала опасност обвиняемата да се укрие, за да осуети наказателната репресия спрямо нея. Така било аргументирано искането на прокуратурата до Варненския районен съд врачката да остане в ареста с мярка за неотклонение „Задържане под стража“ след изтичане на 72-часовото задържане.

Определението на Варненския районен съд, с което днес е взета най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо врачката от Игнатиево – задържане под стража, подлежи на въззивна проверка на Варненския окръжен съд.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1646 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.08.12 | 12:08

3
СМЪРТ И ЗА ДВЕТЕ ОВЦЕ !БУГАРОПИТЕЦИ ПРОСТИ
Франк

2020.04.28 | 13:12

2
Трябва да се преследват простачките, които се връзват на врачките! Те са по опасни. Сред нас са, някоѝ са на ключови позиции в държавата!
.

2020.04.28 | 12:37

1
Типично за балканската простовата и паганска измет да се връзва на врачки ххехехехехехехеехехехехехехехее !!!!!! Уйййййййййййй за Бълхария уй мамата ви пещерна !

Добави коментар

Водещи новини