Флоров: Оправдателните присъди по "Наглите" ще бъдат обжалвани

  • 02 април 2012 17:11

  • 1245
  • 1
Флоров: Оправдателните присъди по "Наглите" ще бъдат обжалвани
©

В коментар за произнесените от съда присъди по делото "Наглите" директорът на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна каза, че ще бъде направено всичко възможно оправдателните присъди, постановени на първа инстанция, да бъдат обжалвани.

"И се надявам от обжалванията да имат ефект", каза Флоров. По думите му има безспорни доказателства за всеки един от осъдените по делото "Наглите".

На въпрос дали, ако бяха намерени парите от откупите, присъдите щяха да са и по-големи, Флоров обясни, че в голямата си част те са похарчени.

"Цялата организация е многобройна и сумите са се разделяли на голям брой хора. Реално това са хората, които са имали пряко участие в престъпленията, включително и оправданите", заяви шефът на ГДБОП. 

За изхода от делото Флоров каза, че това е нещо, което не се беше случвало.

"Приветстваме и съда, и прокуратурата всичко да се случи в едни кратки срокове. За тези от престъпния свят, които остават навън, най-вероятно след време ще разследваме техни похищения. Както аз, така и министър Цветанов многократно сме благодарили на колегите за това, което свършиха, по отношение на разкриването на тези тежки престъпления", заяви още Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1245 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВЪЗМЕЗДИЕ

2012.04.17 | 12:29

1
Ц ЦВЕТАНОВ престани да лъжеш главата на октопода е сред вас !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини